Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jerko Leko

'Bilo bi lijepo da mi u životopisu piše - igrao za Chelsea'

Jerko Leko
AFP
19.01.2010.
u 15:09

Uskoro će se znati kamo ću, ali želim igrati i vratiti se u reprezentaciju. U Chelseaju bi bilo super, ima i drugih koji bi me doveli kao zamjenu za nekoga, ali to ne želim.

Nakon kratkog zatišja otočki mediji ponovno spominju Jerka Leku kao igrača koji bi se brzo mogao doseliti u London. Ne u Tottenham ili Arsenal koji već imaju Hrvate nego u Chelsea. Vodeći klub Premierlige traži zamjenu za Essiena koji se ozlijedio. Još se ne zna kolika će mu biti stanka, pa bi Carlo Ancelotti mogao posegnuti za zamjenom.

- Talijan koji mi je pomogao da dođe u Monaco preporučio me Ancelottiju, no ne nadam se previše. Naravno, bilo bi lijepo da mi u životopisu piše kako sam igrao za Chelsea. Samo, na sve to gledam objektivno, nije baš izvjesno da bi se to moglo dogoditi. Ipak nisam igrao, nisam u natjecateljskoj formi. Tek sam ju malo podignuo proteklog vikenda, odigrao sam 90 minuta za drugu momčad Monaca - javio je Jerko Leko iz sunčane Kneževine s ugodnih 16 Celzijevih stupnjeva.

Uživa tamo i Damir Jozić, Lekin menadžer. Dakle, nekakav rasplet se nazire.

- Sigurno je da želim ići. Ima još nekih klubova koji traže zamjene za svoje igrače, ali to me ne zanima, želim u klub u kojem ću igrati, izboriti se ponovno za reprezentaciju. Postoje zanimanja iz Engleske i Njemačke, čekam da vidim kako će se to razviti. Stoji ponuda moskovskog Dinama i još nekih Rusa, ali kod njih je prelazni rok dulji pa imam vremena - kaže Leko koji bi se rado vratio u Bilićevo jato iz kojeg je ispao.

- Nije me bilo na zadnjim akcijama. Razgovarao sam s izbornikom, rekao mi je da moram igrati u klubu, i to je normalno. Zato i tražim klub u kojem ću igrati, ovakve situacije u kakvoj sam u Monacu, dosta mi je - zaključio je Leko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije