Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povećao prednost

Biliću se ponovno klanjaju na Otoku, Krovinović zabio sjajan pogodak

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
09.02.2020.
u 17:08

Bila je to druga uzastopna pobjeda Bilićeve momčadi koja je povećala prednost na ljestvici na četiri boda više od Leedsa koji je u subotu poražen na gostovanju kod Nottingham Foresta s 0-2

U posljednjem susretu 31. kola engleskog Championshipa, West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, je na gostovanju pobijedio Millwall s 2-0, a prvi pogodak na utakmici postigao je hrvatski nogometaš Filip Krovinović.

Bila je to druga uzastopna pobjeda Bilićeve momčadi koja je povećala prednost na ljestvici na četiri boda više od Leedsa koji je u subotu poražen na gostovanju kod Nottingham Foresta s 0-2.

Slaven Bilić
1/4

WBA je na stadionu The Den stigao do vodstva u 42. minuti golom Filipa Krovinovića koji je lijepo opalio s ruba kaznenog prostora.

Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je zabio i Barnsleyu kocem prosinca. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 84. minuti kada je Dara O'Shea zabio glavom nakon ubačaja iz kornera.

Bilićeva momčad sada vodi na ljestvici s 59 bodova, četiri više od drugoplasiranog Leeds Uniteda i Fulhama na trećem mjestu, a zatim slijede Nottingham Forest (54), Brentford (53) i Preston (50)...

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:35 09.02.2020.

U utorak Reading, u subotu Nottingham Forest. Ako to dobro završi, u naletu je Fulhamod samo 4 boda zaostatka a koji iz 5 zadnjih kola ima 13 bodova (Bilićev WBA je dobio u 5 kola 7 bodova). Jako se zgušnjava situacija u utrci za Premier League, ali drago mi je za Krovinovića da je dao lijepi gol.

Avatar doog_kool
doog_kool
17:30 09.02.2020.

Meni osobno najdrazi nas trener. Bas mi je drago da mu dobro ide,nadam se da ce se vratiti u premership.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije