Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN START

Biliću pobjeda u prvom kolu, Ćorluka strijelac!

bilić (1)
sport-express.ru, fclm.ru
20.07.2012.
u 19:01

Nakon niza pobjeda u pripremnim utakmicama, Bilićevi izabranici pobjedom su otvorili rusko prvenstvo

Slaven Bilić debitirao je pobjedom u službenoj utakmici. Njegov Lokomotiv u slavio je u gostima kod Mordovije sa 3:2 u prvom kolu ruskog prvenstva.

Poveli su domaćini u 16. minuti preko Pančenka, izjednačili lokosi u 29. pogotkom Torbinskog. Ozdoev je u 33. pogodio za vodstvo Moskovljana, a naš Vedran Ćorluka pet minuta poslije postiže treći pogodak Lokomotiva! Mordovija je smanjila u 62. preko Osipova, no nakon prvog kola tri boda uzela je momčad bivšeg hrvatskog izbornika.

Dodajmo kako je Ćorluka pred kraj susreta dobio žuti karton te kako Senijad Ibričić nije bio u kadru.

- Odigrali smo dobru utakmicu i zaslužili pobijediti. Pokazali smo karakter i zabili tri briljantna gola. U drugom smo dijelu stvorili sami sebi probleme dopustivši da Mordovija zabije drugi pogodak pa su posljednje minute za nas protekle u nervozi. Protivnici su mnoge šanse stvarali iz slobodnih udaraca, no u konačnici sam zadovoljan rezultatom - rekao je Bilić i dodao:

- Bila je to teška utakmica, ali i očekivali smo da će biti tako. No, tri boda su zaslužena jer su naši igrači pokazali klasu. Na poluvremenu smo znali da ništa još nije odlučeno i vratili se na teren da zabijemo i četvrti pogodak, no propustili smo svoje šanse.

Pohvalio je Bilić svog 17-godišnjeg vratara Lobanceva koji je debitirao za seniorsku momčad.

- On je supertalentiran. Pokazao je svoje vještine i pripremnim utakmicama, a danas sam bio potpuno zadovoljan njime. Ali, kad se naš prvi vratar Gullerme oporavi od ozljede bit će u prvoj postavi.

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:27 20.07.2012.

Slaven Bilić je sjajan trener i FK Lokomotiv če biti iznenađenje ruske lige.

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
21:01 20.07.2012.

Naravno da je Bilić odličan nogometni trener ali malo tko zna da je on i vrstan skijaški trener jer ove zime preuzima usput i slovensku skijašku reprezentaciju!

FR
Freedooom
15:39 21.07.2012.

da da, preuzima usput slovenske skijase i daje upute srpskim fudbalerima kako se srcem igra za svoju domovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije