Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI SE GRADOM

Bilićevi igrači prošetali se Splitom i nakratko postali rimski vojnici

Bešiktaš Peristil (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
10.10.2013.
u 17:19

Igrači Beşiktaşa obišli su sve bitne splitske znamenitosti, od Grgura Ninskog do rive, Dioklecijanovih podruma te Peristila

U Splitu gostuje turski nogometni klub Beşiktaş koji će večeras od 19 sati odmjeriti snage s Hajdukom u prijateljskoj utakmici. Igrači Slavena Bilića sate uoči utakmice kratili su šetnjom kroz staru gradsku jezgru. Obišli su sve znamenitosti, od Grgura Ninskog do rive, Dioklecijanovih podruma te Peristila na kojima su ih dočekali autentično odjeveni starorimski vojnici.

Igračima se svidjela ova mala turistička atrakcija pa su na trenutak neki od njih posudili koplja i šljemove i izazvali smijeh.

Inače, Bilić nije bio u pratnji igrača, a šetnju je nadgledao njegov pomoćnik Nikola Jurčević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije