Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Bilićeva utvrda! Kamp je pravi "logor" opasan žičanom ogradom

'06.06.2012., Sielanka nad Pilica, Warka, Poljska - Kamp Hrvatske nogometne reprezentacije strogo je cuvan od strane zastitara i policije.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/4
08.06.2012.
u 10:26

Gotovo da se ne usudimo dirnuti ogradu, tko zna možda je pod električnim naponom

Kao rijetko kada na nekim pripremama za veliko natjecanje Hrvatska se smjestila u pravoj utvrdi. Do naših se jednostavno ne može, s jedne strane hotela Sielanka je rijeka, s druge nepregledna polja. Nema živog čovjeka oko naših, koji su zakupili cijeli hotel. Usto, cijeli je taj "logor" iz kojeg reprezentativci ne mogu proviriti opasan žičanom ogradom. Gotovo da je se ne usudimo dirnuti, tko zna možda je pod električnim naponom. Na svakom koraku su zaštitari u crnim odorama, ima ih tridesetak i čim se maknete iz press centra, gledaju za vama kao da ćete ukrasti hotel. I da ne bi bilo zabune, nema nikakve rasprave, engleski ne govore, samo mrko pogledaju i mašu rukom. To mahanje valjda znači "ne može".

Jednog smo opustili, poklonili mu upaljač s likom Nike Kranjčara, pa krenuli malo u špijunažu, ali uzalud. Odmah se čula vika, uslijedilo je mahanje rukama. A ako ipak izmaknete zaštitarima, tu su stalne policijske ophodnje. Diskretno su udaljene od ulaza u kamp, ali i one budno prate svaki korak neželjenih gostiju.

 

Komentara 2

BA
balic
11:47 08.06.2012.

E bas mi zao vas novinara.... :-))))) dosadni se ko muhe na .... necu reci cemu... znate i sami.... dosta je vise vas i vasih piskaranja.... Hvala bogu da ste uskraceni oa im nemozete gledati na tanjur... Svaka pohvala Poljacimajacima ...mislili kupit cuvara upaljacem,ja bih vam ga vratio ...Svaka cast Niki ali niste u hrvatskoj pa da mozete mazati cim vam se smisli...

GO
golo
12:55 08.06.2012.

e pa jednom je slavna hrvatska vojska nosila crne odore, ovi su to shvatili tocno kako treba, i cim jedan mahne rukom svi bizu kao sto su bizali susjedi sa istoka, hvala poljacima, hrvatska je u sigurnim rukama,...zds.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije