Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenac sudi UKR - ENG
Povratak na članak

Bilićeva sudbina u rukama Slovenaca!

Sudbina Hrvata u kvalifikacijama za SP ovisit će i o raspoloženju jednoga ili trojice - Slovenaca.

Komentari 7

BE
beaver
22:25 25.09.2009.

u slovenskim, u engleskim, u ukrajinskinm, u boratovim...samo ne u nasima...bojim se da nam lose nam se pise.

VL
EK
ekvator
22:48 25.09.2009.

Sudba nam je momentalno prvenstveno u engleskim, a tek potom i u vlastitim rukama, nogama i udovima

VL
KR
kroon
22:48 25.09.2009.

da ovi dobiju ove pa da ovi dobiju one...pa onda sudije...i sta onda onda...baraz....a tamo francuska, mozda njemacka na bosance ne smijem ni pomisliti

VL
DU
Deleted user
23:43 25.09.2009.

Ne lazi gospodine! Sami smo krivi da nam drugi odlucuju. Samo ako se Englezi smiluju.. onda.. mozda.. ako i mi pobjedimo tek onda idemo dalje...sve mozda i ako! Prosinecki preuzimaj kormilo.

VL
PE
petrovve
10:46 26.09.2009.

donyvegy.....rekonstrukcija HNS-a,koga bi ti na vrh?....smjeni jedne lopove i dovesti druge,mislis da bi bilo bolje.Zvone nece,on bi bio jedini komu bi bilo za vjerovat......ako Igor ostane??...heeee koji Igor,ne mislis valjda Stimca...sta ti je !?Bilic je izbornik i ostaje,to bi mimi bilo najdraze...nista bolje od njega necemo imati,niti dobiti,ako bi se ipak drugacije odlucio.za stranca nemamo novac,to je fakt..nece ti nitko za jabuku i jaje vodit reprezentaciju....na terenu potpuna izmjena...heeeeee sta ti je bog te mazo..nesto nije sa trobom u redu..koga bi ti sve mjenjao,a da je bolji od ovih sto imamo....Nekakao mi se cini da ti nisi bas najbolje zainteresiran za nogomet...ili si ti mozda Kerum,koji svoju rodbinu i prijatelje zaposljava na svim funkcijama.

VL
PE
petrovve
21:38 25.09.2009.

Hajde Daso ne lupetaj,nije Biliceva ,nasa sudbina u rukama Slovenaca,na svakom koraku vidite vi novinari urotu protiv Hrvatske..Nisu Slov,ni meni dragi ali nemojmo pretjerivat.ostavi se kalkulacija,sta bi bilo da nije bilo kako je bilo.I koje ti atrakcije,sa tim naslovom samomo da se cita.I ja budala procitala to sto si pisao.Ma od danas zaobilazim tvoje i Flakove clanke,ne posvjecujem vam svoju paznju i ne citam vise vase gluposti .

VL
DO
donyvegy
08:35 26.09.2009.

Crne slutnje. Nakon remija s Ukrajinom doma bilo je jasno da ćemo biti visuljci o niti. Ako ovu ne dobijemo, bez obzira na suca, itd. onda nismo zaslužili doigravanja ... Nažalost, može se očekivati da će nemotivirani Englezi imati loš dan, a Ukrajina nema što izgubiti. Osim toga to je monogima poželjniji scenarij od našeg prolaska. Bude li tako, bilo bi pristojno da se (barem) rekonstruira vrh HNS-a ako Igor i ostane, treba rekonstrukciju svojeg stožera, ali i nova lica ne samo na prozivci, već na terenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.