Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ManU ušao u povijest

West Ham šokiran u sudačkoj nadoknadi: Bilić izgubio živce i razbio mikrofon, a sudac ga poslao na tribinu

West Ham - WBA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
Autori: Ivan Halar, Hina
11.02.2017.
u 18:30

Budući da je Stoke pobijedio Crystal Palace (1:0), West Ham je skliznuo za jedno mjesto, na 10. poziciju.

West Ham, kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, ispustio je u posljednjim trenucima pobjedu protiv West Browich Albiona (2:2) u 25. kolu engleskog prvenstva. Bio je to već šesti remi ova dva sastava u posljednjih osam međusobnih susreta.

Bilić je imao velikih prigovora na suđenje Michaela Olivera koji je u nekoliko navrata oštetio 'čekičare'.

WBA je poveo u 6. minuti golom Nacera Chadlija. Međutim, golu je prethodio prekršaj u napadu koji Oliver nije sankcionirao. Domaćin je izjednačio u 20. minuti, no sudac je poništio pogodak zbog zaleđa što je izazvalo velike prosvjede domaćina. U samoj završnici prvog dijela West Ham je tražio i kazneni udarac, no Oliver je šutio.

Bilićeva momčad je u nastavku susreta odličnom igrom uspjela okrenuti rezultat golovima Sofianea Feghoulija (63) i Manuela Lanzinija (86). No, WBA je u trećoj minuti nadoknade izjednačio golom Jonnyja Evansa. Za Bilića i njegove igrače i ovo je bila sumnjiva situacija i tražili su prekršaj nad golmanom Darrenom Randolphom.

Bivši hrvatski izbornik izgubio je živce te ugrabio televizijski mikrofon i bacio ga na travnjak. Navodno je i uputio sucu nekoliko uvreda nakon čega je morao otići na tribinu.

 

Budući da je Stoke pobijedio Crystal Palace (1:0), West Ham je skliznuo za jedno mjesto, na 10. poziciju, dok je WBA osmi.

Dodajmo i kako je Manchester United pogocima Mate (32') i Martiala (60') nadjačao Watford te na ljestvici preskočio Liverpool koji kasnije igra s Tottenhamom. 

Crveni vragovi su ujedno postali i prva momčad u povijesti Premier lige koja je osvojila 2000 bodova

Rezultati:

Manchester Utd - Watford 2:0

Middlesbrough - Everton 0:0

Stoke - Crystal Palace 1:0

Sunderland - Southampton 0:4

West Ham - WBA 2:2

Arsenal - Hull  2:0

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
18:51 11.02.2017.

ManU prva momcad sa 2000 bodova i ????? 11 bodova iza vodeceg(za sad)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije