Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

Vratar spasio Bilića protiv Liverpoola, Lovren se vratio, zaigrao i Jelavić

Liverpool - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
30.01.2016.
u 20:50

Dejan Lovren vratio se nakon ozljede i odigrao svih 90. minuta, dok je Nikica Jelavić za West Ham zaigrao od 37. minute kada je zamijenio ozlijeđenog Cheikhoa Kouyatea.

Slaven Bilić uspio se izvući u gostima na Anfieldu, u šesnaestini finala FA kupa njegov West Ham odigrao je 0:0 protiv Liverpoola. Redsi su bili bolja momčad, ali vratar gostiju Randolph bio je u odličnoj formi.

U 26. minuti gledatelji su vidjeli najbolju priliku utakmice, kombinirali su Teixeira i Benteke, a udarac napadača Liverpoola obranio je Randolph.

U nastavku susreta redsi su imali puno pokušaja, ali nisu uspjeli matirati sjajnog vratara gostiju koji se posebno istaknuo u 76. minuti kada je u istom napadu zaustavio čak tri udarca. Liverpool je utakmicu završio s čak 18 pokušaja, a gosti sedam, ali mreže su ostale netaknute.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Dejan Lovren vratio se nakon ozljede i odigrao svih 90. minuta, dok je Nikica Jelavić za West Ham zaigrao od 37. minute kada je zamijenio ozlijeđenog Cheikhoa Kouyatea.

Tako će se ove dvije momčadi ponovno sastati, ovoga puta na Upton Parku, kako bi saznali tko će u osminu finala. Podsjetimo, ovo je bio treći susret ovih dviju momčadi ove sezone, a West Ham ima dvije pobjede i sad je završilo bez pogodaka.

>>Veliki Gerrard dao nevjerojatan kompliment Slavenu Biliću i Hrvatskoj!

Komentara 5

AS
ante_slavonac
10:16 31.01.2016.

Čekajte malo,pa koju ulogu ima golman?

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
21:00 30.01.2016.

Pa nije Bilic blesav da nabavi golmana tipa Alilovic...

L0
luena 01
13:03 31.01.2016.

Vratar spasio Bilica, aha a koju to ulogu ima vratar..maskota, ili da sacuva svoju mrezu da ne primi gol...?! Jedan da ga dizu u nebesa drugi dan pisu, spasava ga vratar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije