Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA OPREZU Strani mediji odmah reagirali nakon Bilićeve izjave da napušta klupu Hrvatske

Bilićev odlazak glavna vijest na Otoku

02.01.2009.
u 16:22

Strani su mediji kao jednu od glavnih vijesti naveli mogući odlazak Slavena Bilića s klupe hrvatske nogometne reprezentacije nakon završetka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Sporting Life i Reuters nisu donosili nikakve zaključke već su samo prenijeli tu, po mnogočemu veliku vijest, jer Bilić je već dugo vremena jedna od najvećih meta premijerligaških klubova. West Ham je već duže vremena prvi na listi zainteresiranih, ali spominjalo se i nekoliko drugih klubova, među njima i Sunderland.

Bilić je nekoliko puta izjavio kako želi raditi u Premier ligi, ali da zasad razmišlja samo o hrvatskoj reprezentaciji. Vijest kako nakon isteka sadašnjeg ugovora napušta reprezentaciju, te kako ne želi ostati ni dana duže na oprez je stavila barem desetak klubova diljem Europe.

Tako je tekst o Biliću počeo Goal.com, koji je samo jedan od brojnih medija koji već počinju s nagađanjima kamo će Bilić nakon isteka mandata. Igračka karijera na Otoku i pobjede protiv Engleske u kvalifikacijama za Euro najbolja su preporuka Biliću, uz njegovo nogometno znanje i sposobnost da u svlačionicu unese pozitivno ozračje, što je u većini klubova gdje nerijetko vladaju egoistične superzvijezde prava rijetkost.

Bit će to u svakom slučaju pravi izazov za čovjeka koji je Hrvatsku nakon pada podigao do sedmog mjesta na Fifinoj ljestvici, te od skupine mladih igrača i nekolicine onih iskusnijih napravio respektabilnu momčad i jednog od najboljih ambasadora Hrvatske.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije