Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mini turnir u Istanbulu

Bilićev Bešiktaš pobijedio Fener i Chelsea te osvojio turnir

Slaven Bilić
Ivana Ivanović/PIXELL
08.08.2014.
u 23:33

U utakmici koja je odlučila drugoplasiranog, londonska momčad pobijedila je Fener, a strijelci su bili Diego Costa i Branislav Ivanović

Večeras se u Istanbulu igrao mini turnir, a pobjednik je Bešiktaš kojeg vodi naš Slaven Bilić. Na turniru su nastupali i Fenerbahče te Chelsea, a svaka utakmica igrala se po 45 minuta.

Bilićevi igrači u prvom su susretu svladali rivala iz vlastite lige pogotkom Koybasija, a zatim su pobijedili i Chelsea istim rezultatom. U tom susretu strijelac je bio Gülüm.

U utakmici koja je odlučila drugoplasiranog, londonska momčad pobijedila je Fener, a strijelci su bili Diego Costa i Branislav Ivanović.

>>HR-Bešiktaš: Sat i pol nakon pobjede jedva smo izašli sa stadiona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije