Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije
Povratak na članak

Bilića izljubio navijač: Bilo je kao u Istanbulu!

- Ako ću cjepidlačiti, uvijek može bolje. Ali ja sam zadovoljan, jer smo poštovali plan u potpunosti - rekao je Bilić.

Komentari 2

C5
c523h231
23:44 10.06.2012.

Kada bih moga porucio bih nasim momcima da...ovu utakmicu zaborave sto prije i sve svoje misli usmjere na sljedecu protiv italije.Prilka za drugi krug im stoji pred nosom i to treba iskoristiti inace do sljedece mnogi od njih vise necee biti tu.Zato za utakmicu protiv italijana sve svoje snage usmjeriti na pobjedu i tome teziti od prve minute.Za vrijeme tekme ne nasijedati na provokacije i niske udarce jer u tome nisu ni do koljena talijanima.Gledao sam danas i italijane kao momcad su daleko bolji od irske ali i mi mozemo biti bolji.Italijani imaju vise igraca koji su stalno opasni po gol prije svih De Napoli,Casano...u obrani im je Rossi stup koji ne preza ni od najgrubljih faulova ali inace po meni nasi su bolji uz uvijet da krenu u utakmicu puni samopouzdanja i hrabrosti.

VL
CH
CH2710
11:21 11.06.2012.

. Taj koji je Bilića cmoknuo na usta je vjerojatno došao - iz Splita :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.