Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski trener

Bilića čeka težak raspored, ali evo što misli o ignoriranju Božića

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
20.12.2019.
u 18:52

Bilo bi lijepo da za Božić ostane na prvom mjestu. U dobroj smo poziciji to napraviti - kaže Slaven

Hrvatski menadžer Slaven Bilić ponovno je hit na Otoku! Njegov West Bromwich Albion je nakon 22. kola vodeći u drugoj engleskoj ligi.

Bilićeva družina velikim koracima grabi prema elitnom razredu, pa je naš trener za službenu stranicu WBA dao intervju u kojem je istaknuo kako su utakmice u blagdansko vrijeme također važne i nema opuštanja.

Slaven Bilić
1/5

- Bilo bi lijepo da za Božić ostane na prvom mjestu. U dobroj smo poziciji to napraviti - rekao je Slaven uoči subotnje domaće utakmice protiv Brentforda i dodao:

- Igramo protiv momčadi koja je u dobroj formi. Sviđa mi se kako Brentford igra. No mi igramo kod kuće i imat ćemo veliku podršku.
Bilić je upozorio kako u ovo vrijeme godine igračima mogu odlutati misli.

- Božić može biti problem, jer igrači mogu misliti na sve drugo osim na igru. Sprema se zabava, dolazi obitelj, a ti igraš četiri utakmice. Tu moraš pokazati kako si bolji od suparnika koji možda baš o tome razmišlja. U suprotnom možeš sve prokockati što si ranije dobro učinio - rekao je hrvatski trener, te nastavio:

- No moraš dopustiti igračima da blagdansko vrijeme provedu s obiteljima, moraju osjetiti Božić. Ignoriranje Božića je grijeh. To je najljepše vrijeme u godini, ali moraš pronaći ravnotežu.

Slavena Bilića i njegov WBA čeka težak raspored. U sljedećih desetak dana njegova momčad igra četiri utakmice.

U subotu WBA kod kuće igra protiv Brentforda, pa na Štefanje gostuje kod Barnsley, a onda slijede dva susreta na domaćem terenu. Bilićeva družina prvo igra protiv Middlesbrougha (29. prosinca), a na Novu godinu je derbi protiv Leedsa!

>> Pogledajte video: Večernji list bira nogometaša godine od 1972.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Zombie
Zombie
19:14 20.12.2019.

Tako je, majstore! Božić se ne smije ignorirati ali na travnjaku je važna tekma i ništa drugo.

JT
Jedan_tamo
20:08 20.12.2019.

Bilić je već sada legenda.

PR
prajdali100
19:40 20.12.2019.

Slavene samo gazi !!! Nema opuštanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije