Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV AUSTRIJE U SVIBNJU

Bilić želi Olića u špici već protiv Belgijaca

Reprezentacija
Sanjin Strukić/Pixsell
07.01.2010.
u 16:12

Izbornik će u 2010. započeti posao gledanjem naših reprezentativaca koji igraju u nogometnom prvenstvu Njemačke.

Iako je nakon frustrirajuće spoznaje da Hrvatska neće igrati na SP-u, tada vruć i ozlijeđen, Ivica Olić ispalio: "To je kraj moje reprezentativne karijere", nakon što je Slaven Bilić ostao izbornik Olić je počeo mijenjati mišljenje. A hoće li igrati za "kockaste" već 3. ožujka u Bruxellesu protiv Belgije, znat će se sljedeći vikend kada Slaven Bilić odlazi u München.

Naime, 15. siječnja Bayern (Olić, Pranjić) igra protiv Hoffenheima (Šimunić), a to je zgodna prilika da Olić potvrdi Biliću da ostaje "kockasti".

Hrvatska već zna dva suparnika u 2010. godini. Uz Belgiju 3. ožujka "kockasti" će 19. svibnja igrati u Klagenfurtu protiv Austrije. Na mjestu gdje je Bilić vodio taktički svoju najbolju utakmicu, protiv Nijemaca na Euru 2008. (2:1). A da će se u Bruxellesu igrati natjecateljska, a ne prijateljska utakmica, najavio je Slaven Bilić na druženju s novinarima.

– Mi u stožeru već puno radimo, pratimo igrače, analiziramo. Asanović će skoknuti do Belgije i vidjeti dobar dio njihovih igrača na djelu. Dakle, pripremamo se studiozno za svaki trening, svaku utakmicu. I u Bruxelles idemo po dobar rezultat.

Bilić ide po iskupljenje grijeha, a u kampu HNS-a rekao je nešto zanimljivo:

– Kroz ovaj kamp prošli su Modrić, Kranjčar, Dudu, Ćorluka. Ubuduće će taj kamp biti temelj uspjeha reprezentacije, jer se više nećemo moći toliko oslanjati na dijasporu.

Komentara 3

FL
fliko
17:27 07.01.2010.

Na njegovom mjestu bi me bilo sram pogledati ijednom navijaču u oči, a kamoli biti i dalje selektor. O Markoviću da ne govorim, taj odavno spada u ropotarnicu povijesti. A dijasporičari neka igraju u repki kad će plaćati porez u \"voljenoj\" domovini

ES
Escudo
11:00 08.01.2010.

tako ,tako janez.....samo izbaci komplekse iz sebe,jer znam da ti je teško što si u sloveniji,a oca ne poznaješ jer se vratio u bosnu prije nego si rođen....primili bi te mi kod nas,jer nas toliko voliš,ali nažalost još te pate gramatičke pogreške.......malo više uči

OB
-obrisani-
18:13 07.01.2010.

Kockasti igraju protiv Avstrije i Belgije ? Nisu li to malo jaki protivnici ? Trebali bi ponovo igrati sa Lihtenštejnom a za vrijeme World cupa organizirati turnir za Slavonsko-Baranski kup i pozvati reprezentacije San Marina, Andore i Ferskih otoka da vrate samopouzdanje sa visokim pobjedama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije