Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić seli u London?

Bilić: Zanima me klupa Tottenhama

Slaven Bilić (1)
Pixsell
05.04.2012.
u 13:19

Hrvatski izbornik Slaven Bilić na turneji je po Engleskoj gdje prati nastupe naših igrača

Već danima je Bilić zanimljiv otočkim medijima, kojima je ovih dana i otkrio da bi nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini volio preuzeti neki klub. U razgovoru za Metro otkrio je i koji ga klub zanima.

– Bio bih vrlo zainteresiran za posao trenera u Tottenhamu. Oni su veliki klub sa svijetlom budućnosti. Ali predsjednik Daniel Levy mora biti siguran da sam pravi čovjek za posao.

Otkad je Fabio Capello dobio otkaz na klupi Engleske, a Harry Redknapp postao glavni kandidat za njegova nasljednika, otočki mediji počeli su nagađati tko bi mogao preuzeti Spurse. Tako je i Bilić bio jedan od glavnih kandidata, a ova njegova izjava mogla bi dodatno uzburkati strasti. Valja spomenuti i da je Bilić prije neki dan savjetovao Modriću da ostane na White Hart Laneu jer je Tottenham velik klub.

Komentara 5

LI
liliZG
14:12 05.04.2012.

Jedna je stvar kaj tebe zanima, a dr koga zanimaš ti.....

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:12 05.04.2012.

Ništa, onda neka Harry dođe za izbornika Hrvatske. Em voli imati Hrvate u svojim momčadima, em voli uzimati proviziju od transfera, em ne razumije naše novinare - dakle idealan je kandidat.

AS
assssssstttii
14:18 05.04.2012.

Kak je dosadan ovaj dan. Dajte malo Mamića, Markovića i Jovanovića. Ovo je tak dosadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije