Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Bilić: Vjerujem u tri boda protiv Espanyola

Mate Bilić
AFP
06.11.2009.
u 14:35

Hrvatski napadač u redovima Sporting Gijona Mate Bilić najavio je utakmicu 10. kola španjolskoga nogometnog prvenstva u kojoj njegov klub u nedjelju dočekuje Espanyol.

Ove je sezone Bilić ukupno za Sporting odigrao ukupno 440 minuta (u prvenstvu i Kupu) te je postigao dva gola. U utakmici protiv Espanyola nada se da će započeti od početka i odigrati cijeli dvoboj.

- Kada igrate svih 90 minuta, puno je lakše postići gol i iskoristiti sve prilike. Prošle godine igrao sam svaku utakmicu i bio sam najbolji strijelac momčadi s 12 golova, što u Sportingu nije lako - rekao je Bilić.

Za Espanyol neće igrati njihova dvojica važnih igrača, Tamudo i De La Pena, ali Bilić smatra da je katalonska momčad svejedno opasan protivnik.

- Espanyol dobro funkcionira i bez njih obojice. Za nas je dobro da ne igra De La Pena, ali ne zamaram se previše time i vjerujem u tri boda.

Nakon devet odigranih kola, Sporting drži sedmo mjesto na ljestvici sa 13 osvojenih bodova, dok je Espanyol osmi s istim brojem bodova zbog nešto lošije gol razlike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije