Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska reprezentacija

Bilić: Utakmicu s Norveškom tretiramo kao kvalifikacijski susret

Reprezentacija (1)
Igor Kralj/Pixsell
11.10.2010.
u 13:58

Hrvatski izbornik Slaven Bilić u ponedjeljak je bio puno mirniji nego u nedjelju. Naime, bio je nezadovoljan kritikama hrvatskih medija na kazneni udarac što ga je za našu reprezentaciju u Tel Avivu dosudio njemački sudac Stark.

Posebno ih je sve skupa u stožeru hrvatske reprezentacije zaboljela spoznaja da je kazneni udarac koji je dosudio njemački sudac Stark okarakteriziran kao velik dar kockastima.

- Smeta li vam to? - pitali su novinari.

- Neću sada o tome s vama razgovarati iako bih imao štošta za reći. Za mene je utakmica s Norveškom u tretmanu kvalifikacijskog susreta, a znam da će i Norvežani tako igrati. Naravno da će biti promjena u našoj igri, nemamo Rakitića, Lovrena i Olića. Ipak, vraća nam se kapetan Darijo Srna, klima je u momčadi odlična, i to je najvažnije.

Što želite vidjeti u utakmici s Norvežanima?

- U kvalifikacijama smo postigli rezultate koje smo željeli, sada želimo odigrati jednu dobru utakmicu da razveselimo naše navijače te da igrači iz drugog plana dobiju što više prilike.

Darijo Srna teško je proživljavao utakmicu u Tel Avivu.

- Nikada više neću dobiti kartone, teško mi je nemoćno gledati s tribine kako se moji suigrači muče. Imamo veliku želju, kao i uvijek kada igramo za Hrvatsku, da pobijedimo i da ostavimo što bolji dojam. Tako će biti i u utorak navečer.

Utakmica s Norvežanima počinje u 20.15 sati, a ulaznice od 30 do 120 kuna mogu se kupiti na stadionu u Maksimiru.

Komentara 11

PR
pravaistina88
14:43 11.10.2010.

120 kuna da platim za tribinu na kojoj nema ni zahoda??? Prije bi logično bilo obratno, da meni netko da solidnu paru da na tom arhitektonskom reliktu potrošim 2.5 sata svog života! I to bih tražio više od 120 kuna naknade...

VA
Vatrenko
15:04 11.10.2010.

Slazem se Melikor! Bravo Bilicu!

ME
Melkior
14:38 11.10.2010.

Ne daj se Nane Ove ce kvalifikacije a i europsko prvensvo pokazati da si najbolji na svitu. Samo veliki zablistaju nakon sto su prosli trnje i kamenje. Ne razocaraj one koji su uvik i uvik ce virovati u tebe. Ziv nam bija,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije