Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužva na tržištu

Bilić ušao u elitno društvo pa krenuo u kupovinu, želi Vidu

31.07.2020.
u 08:12

Novi angažman nazire se i Marku Pjaci. Naime, novi-stari prvoligaš Benevento, koji se iz Serie B upravo vratio u najjači rang talijanskog nogometa, želi hrvatskog napadača. Tako piše talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio

Iako su nogometni zaljubljenici strepili nad ovom sezonom jer nisu znali hoće li se, gdje i kada nastaviti nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, sada mogu i odahnuti jer u većini liga sezona je uspješno završena.

A kako to biva ljeti, s krajem prvenstava dolaze nove brige – prijelazni rok i transferi nogometaša.

Gorgon u novom klubu?

Alexander Gorgon naigrao se u Rijeci. U momčadi je od 2016. godine, a sada možda odlazi.

Poljski mediji prenose kako je ofenzivac Rijeke blizu prelaska u Pogon Szczecin.

Nagađa se kako mu je Pogon spreman ponuditi dobar ugovor i time ga nagovoriti na transfer jer njihovi igrači prosječno zarađuju od 180.000 do 240.000 eura po sezoni, a na odmet nije ni činjenica da govori poljski jezik i neće se morati dugo privikavati.

Trenutačna vrijednost po Transfermarktu mu je 1,3 milijuna eura, a važeći ugovor ima do 2023. godine.

Manchester United pak prati Gabriela Magalhaesa, stopera Lillea i bivšeg igrača Dinama. Osim Crvenih vragova prate ga Everton, Napoli i PSG. United bi ga doveo kao dodatak svojoj obrani, a mogao bi ga koštati oko 22 milijuna eura. Inače, Gabriel je prije dvije godine bio u Dinamu. U zagrebačkom klubu nisu ni pomislili otkupiti njegov ugovor od Lillea jer je za prvu momčad nastupio samo jednom.

Novi angažman nazire se i Marku Pjaci. Naime, novi-stari prvoligaš Benevento, koji se iz Serie B upravo vratio u najjači rang talijanskog nogometa, želi hrvatskog napadača. Tako piše talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio.

Filippo Inzaghi kao trener uveo je ovaj klub u prvu ligu, a sada od njega želi napraviti hit Serie A.

U nadolazećem razdoblju trebao bi potpisati ugovor s bivšim napadačem Chelseaja, Loïcom Rémyjem, a već ranije osiguran je potpis stopera Monaca, Kamila Glika.

Kada smo već kod novopečenih prvoligaša, treba spomenuti i West Bromwich Albion.

Klub s Otoka pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića izborio je elitni razred engleskog nogometa i odmah krenuo u šoping za novu sezonu.

Kovač želi Haidaru

Kako javlja The Guardian, WBA prati Kelechija Iheanacha iz Leicester Cityja te Mohameda Simakana, 20-godišnjeg stopera Strasbourga.

Iheanacha bi Bilić volio dovesti na posudbu iz Leicestera, a Simakana bi bio spreman platiti oko 15 milijuna eura, no za istog igrača zainteresirani su puno veći klubovi, poput Milana i Monaca.

Osim njih dvoje sve se više priča i o tome kako bi put Premiershipa mogao i Domagoj Vida. Stoper Bešiktaša i hrvatski reprezentativac, mogao bi tako iz Turske u Englesku.

Kako je došao u novi klub – Monaco, Niko Kovač sastavlja momčad za novu sezonu. Leipzigov veznjak Amadou Haidara velika je želja kluba iz Kneževine, piše francuski Foot Mercato. Haidara s njemačkim klubom ima ugovor do 2023., ali ga Monaco želi dovesti već ovo ljeto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije