Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAJU MU POJAČANJA

Bilić u West Ham želi dovesti sjajnog hrvatskog napadača

Slaven Bilić, Antonio Conte
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.11.2016.
u 22:30

Slaven Bilić je ljetos kupovao napadače, ali se Andre Ayew ozlijedio, a Simone Zaza nije opravdao povjerenje. Čekićarima bi zato trebalo pravo pojačanje

Mario Mandžukić nova je želja West Hama. Iako u Juventusu igra, a prošlog je vikenda zabio i svoj drugi pogodak sezone, u siječanjskom bi prijelaznom roku mogao napustiti redove talijanskog kluba. A na listi želja već ga imaju West Ham i Tottenham.

Slaven Bilić je ljetos kupovao napadače, ali se Andre Ayew ozlijedio, a Simone Zaza nije opravdao povjerenje. Čekićarima bi zato trebalo pravo pojačanje, a odlučili li Mandžukić ipak ostati u Juventusu, za mjesto u prvih 11 će se i dalje morati boriti s Gonzalom Higuainom.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

>> Stvorili smo 162 trenera, a čak 41 radi u inozemstvu!

Komentara 3

Avatar mister.N@
mister.N@
07:18 11.11.2016.

hahaha pa ako vec kupujes naseg napadaca uzmi kalinica trenutno je u 3x boljoj formi... manđukic je vec odavno u silaznoj putanji...

FR
fredyooo
12:19 11.11.2016.

daj se više skinite s tim bilićem pa taj u trenerskoj karijeri zna samo za poraze imate i uspješnih hrvatskih trenera nekaj nam o njima prenesite a ne samo ovaj luzer. znate li da je dalić kao trener u finalu lige prvaka, te da je na svjetskoj rang listi trenera dalelo daleko ispred bilića a kaj je s kovačem, sopićem, robijem, tudorom, vjerovatno su svi uspješniji od luzera. Ovaj vaš odnos prema biliću i ostalim trenerima me podsjeća na odnos vas novinara prema trumpu i clintonici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije