Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HRVAT

Bilić u Lokomotiv doveo Darija Krešića

Dario Krešić
Lokomotiv
31.07.2012.
u 20:54

- Bilić je bio dodatan motiv za dolazak jer me trenirao u mladoj reprezentaciji - rekao je Krešić

Slaven Bilić doveo je u Lokomotiv još jednog Hrvata osim Vedrana Ćorluke. Dojučerašnji vratar grčkog PAOK-a Dario Krešić novi je član moskovskog kluva, a za službene stranice kluba komentirao je prve dojmove.

- Dolazak u Lokomotiv je korak naprijed u mojoj karijeri. Nakon tri godine u PAOK-u sam želio novi izazov. Naravno, Slaven Bilić je dodatni faktor jer me  u mladoj reprezentaciji.

Vjeruje da dolazi u dobru ligu.

- Bilić nije jedini razlog zbog kojeg sam u klubu. Ruska liga je svake godine jača, a Lokomotiv se bori za vrh. Znam da klub ima odlične vratare, ali se ne bojim konkurencije.

Krešić je rođen u Vukovaru, igrao je u Hrvatskom dragovoljcu, pa u Stuttgartu  i Eintrachtu iz Tiera. U grčkoj je tri godine proveo u Panioniosu, a od 2009. bio je u PAOK-u. Nastupao je za sve mlade hrvatske reprezentacije, no do seniorske nikad nije došao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije