Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBI ZA ZABORAV

Bilićev debi u derbiju začelja: S igračem više samo do boda

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.10.2018.
u 21:09

Nakon šest kola Bilićeva momčad tako je ostala posljednja sa samo dva osvojena boda, koliko ima i njihov današnji protivnik.

Slaven Bilić neće baš po dobrome pamtiti debi na klupi Al Ittihada.

U derbiju začelja prvenstva Saudijske Arabije njegova je momčad kod kuće odigrala samo 1:1 protiv Ohoda.

Bilićeva je momčad imala igrača više od 53. minute kada je gostima isključen Ohene. No, i igračem manje gosti u 68. minuti dolaze do vodstva preko Ribamara.

Samo četiri minute kasnije Al Ittihad je izjednačio preko Valdivije.

Nakon šest kola Bilićeva momčad tako je ostala posljednja sa samo dva osvojena boda, koliko ima i njihov današnji protivnik.

>> Pogledajte i kako je Vlašić zabio za CSKA

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:44 20.10.2018.

ha ha ha... ovi će već puno prije pogledati kojeg su diletanta i blefera stavili na klupu.... Za ovakve rezultate nisu ga trebali ni dovoditi, a poznavajući znanje trenerske prevare, neka budu sretni ako ne ispadnu iz lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije