Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJAN IZBORNIK

Bilić: Strinić je bio odličan na svakom dijelu terena

Slaven Bilić
Željko Lukunić/Pixsell
19.05.2010.
u 22:47

Izbornik Slaven Bilić može biti zadovoljan izvedbom svojih izabranika u Klagenfurtu i minimalnom pobjedom. Svi igrači su ispunili što je od njih zadano.

- Odigrali smo jednu odličnu utakmicu. Bili smo bez 11 igrača, osam standardnih, ali svi koji su bili tu, odigrali su odlično. Sve su to igrači koji su bili s nama uvijek tu, ali nisu dobili priliku. Ili su bili na širem našem popisu.

Prednost je bila ta da su igrači igrali na pozicijama koje igraju u klubovima, a i sustav 4-2-3-1 je bio dobar.

- Svi su igrali na svojim pozicijama kao u klubovima. Nije floskula da smo odigrali jako dobro.

Posebno je dojmljiv bio Strinić na problematičnoj lijevoj strani.

- Strinić je trebao igrati već protiv Lihtenštajna. Odigrao je danas vrlo dobro. Zna zakonitosti, spreman je i bio je odličan na svakom dijelu terena.

Slijede nam još dvije prijateljske utakmice, Wales i Estonija.

- Wales je dobra ekipa s nekim igračima iz premierlige, a Estonija nam je jako bitna jer startamo kvalifikacije s jednom od baltičkih zemalja, u Latviji.

Za sljedeće utakmice reprezentaciji se vraćaju Rakitić i Lovren, a priključuju se Badelj i Vida.

Ključne riječi

Komentara 13

JM
ja-ma
00:35 20.05.2010.

Samo jedan komentar.Pošto je igrala repka svi ju hvale,a da je tako odigrao Dinamo pričalo bi se o jalovoj inicjativi i o prilikama koje ni debili ne bi promašili.Ovako je to \"odlična izvedba\" uz \"veliku štetu što nisu iskorištene sve prilike\".Povraćalo mi se od Blažičkovih hvalospjeva austrijskom golmanu kada je obranio mlake udarce koje bi i moja baba obranila.

OB
-obrisani-
23:07 19.05.2010.

Bravo decki,cestitka Bilicu i pomocnicima....postavili su ih super,decki nisu dali Austrijancima da se njima poigraju...drzali su konce u svojim rukama (nogama ) i na kraju bili nagradjeni...Steta samo da od onih cetir -pet prilika ni jedna nije htjela uci uuci u gol,a i Austrijanci mogu biti sretni sa njihovim golmanom. M...Subasic je takodjer dobro branio,ma sve u svemu pobjeda je nasa pa nek je i 0:1

MA
Majur
00:23 20.05.2010.

Nas tako omiljeni janez koji je opran uzduz i poprijeko sa frustracijama zvanim Hrvatska i kojem je dusevna hrana dolazit ovdje i baljezgat je pripremio salve posalica i sprdnji za slucaj remija ili nerijesenog sa austrijancima..........i sad je satima na wc jer je od muke dobio grceve....pise na slovenskom internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije