Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆORLUKA SE OZLIJEDIO

Bilić: Sramota bi bilo nakon ovakve igre okriviti suca

bilić (1)
sport-express.ru, fclm.ru
25.08.2012.
u 13:48

Lokomotiv nakon šest kola ima samo deset bodova, a mora završiti među prve tri momčadi

Hajdukovcu nikada nije ugodno izgubiti od Dinama, i to od nikad slabijega Dinama bez boda u pet utakmica, i ktome još kod kuće. Jezovit scenarij za bivšega hrvatskoga izbornika Slavena Bilića na klupi moskovskog Lokomotiva, poraženoga od moskovskog Dinama 2:3 u 6. kolu ruskoga prvenstva.

Ovo je drugi Slavenov posrtaj s ruskim klubom ove sezone (izgubio je od Kubana 1:3) i druga uzastopna utakmica bez pobjede na domaćem travnjaku, što će još više produbiti nepovjerenje predsjednice Olge Smorodskaje, česte gošće u Bilićevoj svlačionici.

Lokomotiv se protiv gradskoga suparnika dva puta vraćao u život. Gubili su Bilićevi igrači 0:1 i 1:2, ali nakon 2:3 nisu imali više snage. Presudio im je pogodak Nboe u 68. minuti.

Za pobjedničku momčad hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld odigrao je cijelu utakmicu, Dario Krešić branio je za Lokomotiv svih 90 minuta (obranio je zicer pred kraj utakmice), a Vedran Ćorluka zamijenjen u 63. minuti.

- Neću od vas novinara tražiti da komentirate suđenje, no ocijenite samo dvije situacije. Prva - prekršaj na našemu igraču Samedovu uoči drugog gola Dinama, a druga - prekršaj s leđa na Samedovu za kojega je sudac morao pokazati izravni crveni karton. Oba ta prekršaja napravio je Granat. Ja nikada ne izbjegavam komentirati suđenje, no znajte da bih mnogo više govorio o sucu kada bih bio zadovoljan kako smo igrali. Međutim, nakon ovakve igre, sramota bi bilo reći da nam je sudac kriv za poraz - kazao je Bilić.

 Slaven je s Lokomotivom osvojio deset bodova u šest utakmica i drži se gornjem dijelu ljestvice. Međutim, sada ulazi u seriju vrlo opasnih utakmica: sljedeće nedjelje dočekuje moskovski Spartak, pa mu dolazi Rubin Kazan, pa gostuje u Groznom kod Tereka...

Zanimljivo, moskovski Dinamo do jučer je bio bez boda, a proigrao je čim je na klupu sjedo Rumunj Dan Petrescu...

Komentara 18

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:59 25.08.2012.

lagano se pokazuje kako sam bio u pravu - običan diletant i neznalica koji je bez ikakva iskustva vodio repku. Nakon što si utvara kako je vrstan trener (splitski Mourinho) i nakon pregršt ponuda za takvog znalca koje su stizalee iz Premiershipa (ha,ha,ha), on je ipak odabrao osrednji ruski klub. I nekako mi se 'pari' da neće dočekati zimu na klupi skupa sa svojom ekspertnom skupinom (stručnim stožerom). Sve se nekako ne mogu oteti dojmu da vrlo skoro dolazi na klupu Hajduka, gdje objektivno po dometima i znanju nisam siguran da pripada... Solin već možda... Ali rekoh - možda.

VI
vinko3
14:24 25.08.2012.

evo sad su javili, Olga mu je uručila otkaz

VI
vinko3
14:25 25.08.2012.

a poslje toga-dobro utrljala octom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije