Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOCKASTI NAPADAČ

Bilić: Slijede pogoci, Atleticu redovito zabijam

Mate Bilić
Marko Lukunić | Pixsell
12.01.2010.
u 16:16

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Sportinga iz Gijona Mate Bilić osvrnuo se na zaliječenu ozljedu i nagovijestio pogotke u razgovoru za La Nueva Españu.

U nedjelju je Bilić odigrao posljednjih petnaestak minuta prvenstvenog ogleda protiv Getafea (pobjeda 1:0) čime je prekinuo stanku uzrokovanu napuknućem mišića zadnje lože desne noge početkom prosinca.

- Zadovoljan sam povratkom. Noga je izdržala sve napore, leđa me nisu mučila, a momčad je pobijedila. Dakle, sve super - veli Bilić.

Našao se hrvatski napadač u dvije prilike za potvrdu pobjede, no ona je ostala minimalna nakon pogotka Diega Castra s vrha peterca iz 38. minute.

- Najizglednija je bila ona kada mi je Luis Moran gurnuo malo prebrzu loptu na koju nisam stigao. Ali odigrao sam dobrih petnaestak minuta, a u utakmicama koje slijede stići će i pogoci - uvjeren je strijelac tri prvenstvena pogotka iz 14 utakmica i jednog u jedinoj utakmici Kupa kralja ove sezone.

- U dobroj smo poziciji uoči utakmice u Madridu protiv Atletica, koji se pobjedom u posljednjem kolu "probudio". No, naša je forma dobra i imamo se pravo nadati slavlju u toj utakmici. Osim toga, to je momčad protiv koje uživam igrati. Zabio sam im pogodak u domaćoj utakmici u prošloj sezoni - podsjetio je hrvatski napadač.

Nakon 17 odigranih kola u Primeri Sporting zauzima deveto mjesto ljestvice sa 24 osvojena boda. Na jedanaestom mjestu Atletico ih je skupio 20, a međusobni sraz ovih momčadi na rasporedu je u nedjelju 17. siječnja u Madridu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije