Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTRO POSLIJE

Bilić: Razumijemo ljude, očekivali su da ćemo ih razbiti

Jurčević Bilić Asanović
Anto Magzan/PIXSELL
08.09.2010.
u 13:39

- Nakon Latvije počela je euforija i očekivalo se da ćemo ih zgaziti, razumije izbornik frustracije s tribina.

Do dugo u noć Slaven Bilić je sa svoja tri mušketira analizirao utakmicu s Grčkom. Već u devet sati bio je spreman ponovno dijeliti dojmove, ovoga puta malo konkretnije...

- Htjeli smo u dvije utakmice uzeti šest bodova i zato smo nezadovoljni remijem s Grcima. No, ako gledamo matematički, u ta smo dva susreta izgubili manje od najvećih konkurenata - Izraela i Grčke, započeo je izbornik koji nije bio upućen u jedini komentar Vlatka Markovića nakon susreta: ''Neka drugi kažu zašto nismo pobijedili.''

- Nisam to čuo, ali vjerojatno je stav ljudi iz lože generalni stav cijelih tribina. Ne opravdavam se, shvaćamo ljude, razumijemo da se osjećaju prazno nakon utakmice u kojoj nismo uspjeli pobijediti. Nakon Latvije počela je euforija i očekivalo se da ćemo ih zgaziti, no nakon one šanse Samarasa u prvom dijelu, ušli smo u nekakvu "zihericu". Pokušavali smo preko bokova, udarcima iz daljine i kroz prekide, ali nije išlo.

Ostaje pri tvrdnji da ofenzivniju postavu nije mogao složiti.

- Postavili smo napadački orijentiranu momčadi, što pokazuje da smo napravili sve da pobijedimo. No, Santos ne odstupa puno od Rehhagelove igre, i on je "mister 1:0" koji želi umrtviti igru i kroz kontre pokušati doći do pobjede - rekao je Bilić te dodao kako je skupina izjednačena.

"Nula" s Grčkom podsjeća na situaciju u kojoj je reprezentacija bila protiv Ukrajine u Harkivu. I tada su iz stožera tvrdili kako ima još puno utakmica do kraja.

- Ma situacija uoči gostovanja u Izraelu bitno je drukčija od te nakon Harkiva. Jer ovo uopće nije gubljenje bodova, ne možeš izgubiti bodove protiv izravnog konkurenta. Bodovi se gube na Malti, Latviji, Gruziji...

Komentara 59

KA
kakodane2
20:36 08.09.2010.

ma glupost na Grke ić sa Olićem nema smisla jer Olić ne može igrati protiv ekipa koje igraju bunker jer za njega nema prostora i točka. naš napadač trenutno u najboljoj formi je jelavić i on MORA igrat

HO
hotfishlake
16:01 08.09.2010.

citam bilicevu izjavu: ne možeš izgubiti bodove protiv izravnog konkurenta! pa onda smo mogli pismeno predati 2 tekme protiv grka jer ionako ne mozemo izgubiti bodove protiv njih! genijalni bilic!

GR
Gradinar
17:37 08.09.2010.

marasovac Nije izdaja domovine ukazati na pogriješke i evidentne štete. Dapače. Prestanite se nabacivati velikim frazama. Nitko ne kritizira igrače i Bilića radi remija, već radi pada u igri već jako dugo vremena. To je problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije