Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET U ENGLESKOJ

Bilić osvojio bod i napravio veliki korak prema ostanku, Sunderland ispao

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.04.2017.
u 18:25

West Ham Slavena Bilića odigrao je 0:0 kod Stokea i napravio veliki korak ka ostanku, a prvak Leicester je pogotkom Vardya slavio kod WBA.

Nogometaši Sunderlanda od subote su i službeno drugoligaši nakon što su u 35. kolu Engleske lige kod kuće izgubili od Bournemoutha s 0:1. 

Gol koji je poslao Sunderland u Drugu ligu postigao je King dvije minute prije kraja. Sunderland ima još četiri utakmice dokraja, ali za mjestom spasa zaostaje nenadoknadivih 13 bodova. Hull City je odigrao 0:0 kod Southamptona, a ako se Hull spasi morat će poslati poklon napadaču domaćih Srbinu Tadiću, koji je u sudačkoj nadoknadi promašio kazneni udarac. 

West Ham Slavena Bilića odigrao je 0:0 kod Stokea i napravio veliki korak ka ostanku, a prvak Leicester je pogotkom Vardya slavio kod WBA. 

Sunderland je s 21 bodom ispao, a slična sudbina prijeti Middlesbroughu (27), Swanseaju (31), Hullu (34) i Burnleyu (36). 

Bayern na korak do naslova

Trideset i prvo kolo Njemačke lige nije ponudilo nikakvu odluku glede ostanka ili mjesta koje vode u Europu, ali je izvjesno da će Bayern već danas postati prvak, ukoliko večeras pobijedi kod Wolsburga. 

Naime, drugoplasirani RB Leizpig odigrao je kod kuće samo 0:0 s Ingolstadtom, koji se bori za ostanak, pa Bayern pobjedom može doći do nedostižnih 10 bodova prednosti tri kola prije kraja. 

Bez golova je završio i dvoboj Borussije Dortmund i Koelna, a iznenadio je "fenjeraš" Darmstadt koji je još u igri za očuvanje bindeligaškog statusa jer je doma s 3:0 pobijedio Freiburg, koji se bori za Europu. Werder je s 2:0 pobijedio Herthu i skočio na šesto mjesto, dok je Borussia Moenchengladbach u gostima slavila protiv Mainza (2:1), kojemu sada prijeti očajnička borba za ostanak. 

Bayern vodi s 70 bodova ispred Leipziga (63), Dortmunda (57) i Hoffenheima (55), dok su na dnu Darmstadt (24), Ingolstadt (29), Augsburg (32), HSV (33), Wolfsburg (33) i Mainz (33). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije