Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak

Bilić: Nadam se da će me izbornik odsad stalno zvati

Mate Bilić
Marko Lukunić | Pixsell
15.11.2009.
u 09:05

Sad mu je 29 godina, napadač je Sportinga iz Gijona, vrijednost mu je procijenjena na tri milijuna eura i karijeru želi nastaviti u Španjolskoj.

Mate Bilić, junak vinkovačke "petarde" (dva gola i dva dodavanja Eduardu!), u svom je drugom nastupu za Hrvatsku "zabetonirao" status reprezentativca:

– Nadam se da je tako, nadam se da će me izbornik odsad stalno zvati. Pun sam samopouzdanja i znam da mogu pomoći ovoj reprezentaciji – rekao je Bilić i dodao:

– Odigrali smo dobro, iako nam je veći protivnik od Lihtenštajna bio ovaj težak travnjak u Vinkovcima. Drago mi je što smo visokom pobjedom uzvratili domaćinu za toplo gostoprimstvo, a dodatni smo motiv svakako pronašli u posjetu Ovčari koji je na sve nas ostavio dubok dojam. Svaki mladi čovjek u Hrvatskoj mora posjetiti Vukovar jer zbog ljudi koji su ondje poginuli za domovinu mi danas možemo slobodno i bezbrižno igrati nogomet. Hrvatska reprezentacija sutra?

– Moramo zaboraviti ono što je bilo, moramo dalje ići uzdignute glave i nimalo se ne bojim za budućnost, bit će opet radosti za hrvatske navijače – smatra Bilić.

Slično razmišlja i Eduardo koji je nakon utakmice od jednog gospodina dobio na dar sjekiricu sa slavonskim motivima.

– Igrači koji su dobili priliku potpuno su je iskoristili i to je svakako, uz visoku pobjedu i dobru igru, najvažnije iz ove vinkovačke priče. Dobro sam surađivao s Bilićem, s pravim igračem lako je pronaći pravu suradnju – rekao je Eduardo.

Komentara 1

RE
rexcroatum
14:20 15.11.2009.

u svakom slucaju trenutno bolji napadac od mandzukica,kalinica,klasnica. pokazao je bobu, znanje i nesebicnost. dobitak za repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije