Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Bilić na izlaznim vratima West Hama: Londončani dovode Talijana

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
19.04.2017.
u 18:17

Otočani navode kako je vodstvo čekićara započelo pregovore s trenerom Lazia ponudivši mu ugovor na pet godina

Prema pisanju engleskog tiska hrvatski stručnjak Slaven Bilić (48) na izlaznim je vratima West Hama, a njegovo mjesto na klupi londonskog kluba trebao bi preuzeti Talijan Simone Inzaghi (41).

Otočani navode kako je vodstvo čekićara započelo pregovore s trenerom Lazia ponudivši mu ugovor na pet godina.

Inzaghi je preuzeo 'nebesko-plave' u travnju 2016. nakon što je Stefano Pioli dobio otkaz. Prvo je bilo zamišljeno da Inzaghi vodi Lazio do konca sezone, međutim u srpnju je potpisao ugovor do kolovoza 2018. nakon što su propali pregovori oko dolaska Argentinca Marcela Bielse. No u ugovoru postoji klauzula da se suradnja produžuje do kolovoza 2019. ako će Lazio na koncu ove sezone biti među prvih pet.

Lazio se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Serie A, a izborio je plasman u finale talijanskog Kupa u kojem će igrati protiv Juventusa. Dodajmo kako Inzaghijev dvije godine stariji brat Filippo trenutačno je trener Milana.

Dio engleskih medija već duže vrijeme gura Bilića prema izlaznim vratima. Koncem ožujka pisalo se kako će ga naslijediti Nizozemac Jaap Stam, koji trenutno predvodi ekipu Readinga. 

Bilić je pobjedom protiv Swanseaja i remijem kod Sunderlanda praktički osigurao opstanak s West Hamom u Premiershipu. 

>>Novi problemi za Bilića: Napadač West Hama odbio naredbu šefa

Komentara 7

DU
Deleted user
20:01 19.04.2017.

Koliko ste ga puta smjenili to svijet nije vidio.

TP
tugomir.pokas
20:40 19.04.2017.

Joj, da već jednom nestane.Svaki dan Večernji terorizira čitatelje opširnim člancima o Biliću.Pa jer stvarno netko misli da svi jedva čekaju da to čitaju.Ili se radi o sponzoriranim člancima?

RI
rikavac
19:58 19.04.2017.

Smijesno i zalosno. West Ham da dovede i Ancelotia njemu je borba svake godine za opstanak jer nema igrace za sta vece. Nemozes napravit ekipu ako ne odvezes kesu za kupovinu dok god kupujes stare istrosene igrace West Ham ce bit na dnu tablice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije