Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK O SP-U, LIVERPOOLU, GRČKOJ, KVALIFIKACIJAMA...
Povratak na članak

Bilić: Na Euru neću biti gledatelj

- Kakve sam sreće, još će se meni dogoditi nešto u JAR-u. Zezam se, sigurnost je na visokoj razini - kazao je Bilić.

Komentari 13

OB
-obrisani-
11:50 14.06.2010.

Jao da smo mi u Sloveniji tako blaženi da našu repku vodi Slaven Bilić i za nas igraju svi ti Njemci, Švicarci, Bosanci, Australci i jedan Brazilac jer se sada nebi trebali sekirati, planirati, nadati i na SAD i Engleze spremati..Fino bi sanjali kako čemo navodno na sledečem Eu rasturati, procjenjivali bi kako drugi na World Cupu slabo igraju a mi bi na široko sedjeli na nekoj sofi pred TV i ustvari bili pomalo jadni i nemočni..A mi uzbuđeni čekamo tu neizvjestnost World Cupa bez da procjenjujemo druge a sanjarimo kako čemo možda nekada uspjeti..

VL
OB
-obrisani-
15:11 14.06.2010.

Bilić: Na Euru 2012 neću biti samo gledatelj nego istinski štovatelj i navijač reprezentacije Slovenije..Dečki neznaju puno ali bogami daleko stignu bez priprema u Funtani i sanjarenja u Čatežu..

VL
OB
-obrisani-
08:10 15.06.2010.

Kako je to lijepo vidjeti. Slovenija vodi sa tri boda ispred Engleske i SAD na tablici..I to one Engleske koja se tako obilato napucala golova protiv Hrvatske u kvalifikacijama..Ma mi Slovenci smo malecki ali čvrsti, marljivi i ustrajni..Nadam se da nije kraj ove lijepe World Cup sage za našu ekipu.Dok se igra ima i nade a kada si vanjka World Cupa jasno da se možeš nadati jedino hladnom pivu, dobroj poziciji uz TV ekran i lijepom vremenu..

VL
OB
-obrisani-
08:07 15.06.2010.

Bilić: Na Euru neću biti gledatelj nego ču prodavati karte za organizatora i raditi kao sukomentator za HRT...

VL
OB
-obrisani-
11:20 14.06.2010.

Bravo Viteze Herojvatski,tako se voli Domovina i njen narod.Nemoj samo dozvoliti da te psi politicari u dilemu i zdvojnost dovedu,neka i dalje Thompson u svlacioni i poluvremenima motivira i dize moral Herojvatskim nogometnim Virtuozima i Junacima,jer su jedino oni joss cisti i neuprljani od kumunjara i njihovih podvala!

VL
VA
Vatrenko
10:17 14.06.2010.

\"Liverpool je velik, Hrvatska jos veca...\" upravo tako! i zato te volim, jel je to tvoje iskreno misljenje!!! Ajmo Bilicu, vodi nas do Finala!

VL
DU
Deleted user
11:55 14.06.2010.

Pa mislim ako ne prodjete ovu grupu stvarno ste papani !!! Nego kolega Janez- cestitke na pobedi protiv Alzira, mi eto nismo imali dan protiv Gane. ali reci ti meni kada su na programu nase zajednicke komsije hrvati na SP??

VL
OB
-obrisani-
11:57 14.06.2010.

Liverpool je velik, Hrvatska još veća. Ova je baš za smijanje, malu hrvatsku djecu i domoljubno hendikepirane..sada očekujem da če Matjaž Kek za zajebanciju izjaviti da je FC Barcelona velika ali Slovenska reprezentacija je veča.. Jasno da Matjaž ima bašš onoliko šansi da preuzme FC Barcelonu kao što ima Slaven da preuzme FC Liverpool pa je lakše uz Bronhi i podsmijeh davati takve izjave..Ali kod nekih očito pale...

VL
OB
-obrisani-
12:02 14.06.2010.

14.06.2010. u 11:55h Daleko je napisao/la: ali reci ti meni kada su na programu nase zajednicke komsije hrvati na SP?? Koliko pratim igraju po jedan za New Zeland i Australiju..Što se tiče HR repke tamo igraju Bosanci, Njemci, Švicarci, Australci,ci, Brazilci i par Hrvata a njih nema i vanjka su summita najboljih..

VL
SA
SI aka SI
12:09 14.06.2010.

ah, ne želim se sprdati s nekim tko igra na turniru na kojem mi ne igramo, ali....Janez dragi, pa vi ste čak i u svojoj državi nacionalna manjina, jer Srbin i Bosanac ostaju Srbin i Bosanac čak i ako \"ć\" na kraju prezimena zamjene sa \"č\". Pobijedili ste u negledljivoj utakmici, valjda najdosadnijoj na ovom SP dosada, a sada ćete s Englezima i Amerima obrati bostan. A Srbi su najebali sa ždrijebom. Još se malo kurčite, pa ćemo onda od rujna promijeniti ploču. Bilić ne ide u Liverpool, nego ostaje na klupi reprezentacije da ispravi što je zajebo u prošlim kvalifikacijama. Momčad po kojoj serete je došla do 1/4 finala EP i tamo nesretno izgubila. Imate se vi tako nečim za pohvaliti ili iz vas progovara jal i kompleksi?

VL
SA
SI aka SI
12:19 14.06.2010.

i da ne bi ispalo da sam ja taj koji je jalan....ja bi rađe da smo mi igrali negledljivo sa Alžirom, samo da smo tamo, ali vas dvojica umjesto da (citiram Janeza) \"sanjarite kako čete možda nekada uspjeti\" surfate po hrvatskim forumima i sprdate se s reprezentacijom koja je u svojoj kratkoj povijesti već napravila puno više nego što ćete vi u idućih 100 godina. Onda ipak ispada da si dajete oduška u situaciji koja se neće ponoviti u idućih tih istih 100 godina. Zašt? Jer vas jebbe kompleks da gledate kako Hrvati pobjeđuju protiv Njemaca i Engleza dok ste vi obično 3-4 u kvalifikacijama i gledate prvenstva na TV-u. Brazilac po kojem serete je u Zagrebu od svoje 15-te godine a da je odabrao Beograd ili Ljubljanu umjesto Zagreba, dali bi lijevo jaje. Ćorluka je recimo Bosanac koji je došao kao dijete u Zagreb, jer je morao pobjeći iz Bosne, jer je netko došao s tenkovima i klao sve što mu se našlo na putu. Ali, guštajte dok ide. Valjda ste zaslužili svojih 5 minuta

VL
KA
kajinx
12:19 14.06.2010.

Hrvatska visašica Blanka Vlašić slavila je na mitingu u Rimu s preskočenih 203 centimetara te ostvarila svoju treću pobjedu u Diamantnoj ligi.

VL
OB
-obrisani-
17:16 15.06.2010.

Znate li koja je razlika između Hrvatske i Slovenske reprezentacije? Razlika je očita ali poveznica nama je Engleska reprezentacija.. Hrvati su nemočni u kvalifikacijama očekivali da če njima Engleska repka pomoči protiv Ukrajine..Nasuprot tome Englezi če u trečem kolu World Cupa očekivati da če njima Slovenija uz 6 osvojenih bodova i siguran plasman dalje pomoči i neče odigrati onako na ful gas..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.