Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divlji tulum spursa

Bilić mora naučiti od Redknappa kako se kažnjava za opijanje!

Kranjčar, Modrić
Saša Zinaja
23.12.2009.
u 11:22

Engleski tabloid The Sun objavio da su Ćorluka, Kranjčar i Modrić na listi igrača koji su dobili po džepu, što Nane za Funtanu nije učinio, a morao je.

Iako su u posljednje dvije utakmice igrali sjajno, pa i blistali, Harry Redkanpp, menadžer Tottenham Hotspura, nije imao milosti za bećare. Naime, nakon divljeg tuluma u Irskoj na kojem je bila većina nogometaša, reagirao je i kaznio svakog igrača sa po 5000 funti.

Prijevaru nije otrpio

– Pustio sam ih na golf, tako mi je rekao kapetan i organizator team-buildinga Robbie Keane. No, sve što se kasnije događalo za mene je prevara, jako sam ljutit na igrače, koji se tako ne mogu ponašati. Oni su profesionalci i igraju za poseban klub kao što je Tottenham. Kakva je to poruka navijačima! – rekao je Redknapp.

Igrači su se vratili iz Irske, normalno trenirali i njihov strateg nije imao baš nikakvu sumnju. I vjerojatno bi sve prošlo nezapaženo da novinari londonskog tabloida The Sun nisu objavili priču da su igrači Spursa pretjerali s alkoholom, a spominjane su i prostitutke.

Engleski novinari navode sve nogometaše Spursa koji su bili na zabavi, osim Palaciosa, Pavljučenka, Balea i Giovanija dos Santosa. I oni su amnestirani. A ukupni iznos kazne nogometaši će, prema pisanju Engleza, uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Tulumi im nisu strani

Dakle, na popisu se nalaze i trojica naših reprezentativaca – Modrić, Ćorluka i Kranjčar, kojima odlasci na "team-building" nisu strani. Naime, nedavno su Čarli i Niko bili u istarskoj Funtani uoči utakmice s Kazahstanom. I ondje su ih otkrili novinari, ali zbog tog tuluma nisu stradali.

Slaven Bilić je također, kao i Harry Redknapp, dopustio igračima da sami organiziraju večeru na kojoj će "deti glave skup" i "vježbati zajedništvo". No, kao i igrači Tottenhama, tako su i hrvatski nogometni reprezentativci prekoračili ovlasti, a mediji su registrirali njihovo opijanje i bančenje.

Slaven Bilić je dugo branio svoje igrače, stalno ponavljajući da su imali slobodno vrijeme, da je on za sve znao, te da su mediji napuhali stvar. Eto, stariji i iskusniji Harry Redknapp pokazao je autoritet. Bilić je sada mogao vidjeti kako se ponaša autoritativni trener. Nadamo se da je od Engleza nešto i naučio.

Komentara 4

PE
petrovve
12:27 23.12.2009.

Ovom nikad dosta,ne moze on a da ne pikne u Bilica. Sutra ce pisat da su nasa tri dragulja bila u akciji sa prostitutkama (za koje nema dokaz da su bile tamo) Novinarska fantazija ide predaleko,trebali bi pocet sa kaznjavanjemavanjem takvih kao sto je ovaj. Zalosno da takvi rade kao novinari.

Avatar Topgen
Topgen
11:42 23.12.2009.

Novinar, oni u Engleskoj igraju za ogroman novac pa moraju i slusati. Za repku igraju za \"bombone\"....

OB
-obrisani-
17:03 24.12.2009.

cuj budalu....prostitutke i 5000 funti! nista od toga nije istina. nije blesav redknap, kao sto si ti, pa da se prepusti biti vodjen tabloidima i razjebe si momcad. ustvari, pohvalio je ponasanje svih igraca sto nije bilo niti jednog ekcesaesa na njihovom Bozicnom druzenju. dokaz tome je i nepostojanje bar jedne fotografije o tome, cega bi u doba celphonskih kamera sigurno bilo kolko hoces da je tu bilo bilo sto nemoralno ili opijanje igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije