Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK GLEDAO LIGU PRVAKA

Bilić: Modrić nije imao kome dodati loptu prema naprijed

\'Vedran Corluka, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
06.04.2011.
u 18:20

- Ćorluka je odigrao odlično prvo poluvrijeme. Kad se braniš, tada je lakše igrati na poziciji beka nego što je to bilo Modriću.

Hrvatski izbornik Slaven Bilić pozorno prati dvoboje četvrtzavršnice Lige prvaka. Naravno, u središtu njegova zanimanja naši su igrači. Dvoboj Reala i Tottenhama doživio je očekivano.

Izbornik: Ćorluka odličan

– Utakmica je prelomljena u početku, onaj primljeni gol i crveni karton Crouchu odveli su je na Realov mlin. Tottenham se još nekako i držao prvo poluvrijeme, ali u drugome dijelu Real je bio fantastičan. Osim ako se ne dogodi neko čudo, pitanje polufinalista riješeno je. Ćorluka je odigrao odlično prvo poluvrijeme. Kad se braniš, tada je lakše igrati na poziciji beka nego što je to bilo Modriću. Jednostavno nije imao kome dati loptu prema naprijed. Ovo nije bio tip utakmice za ocjenu neke kvalitete igrača – rekao je Bilić.

Desni branič Real Madrida Sergio Ramos smatra da su jako blizu polufinala, no kaže:

– Uvjeravam vas da u svlačionici još nećemo početi razmišljati o susretu s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka. Uostalom, oni prvo moraju proći Šahtar, a i mi idemo na uzvrat u London. Bilo bi to čudo, ali Tottenham će sigurno pokušati nadoknaditi našu prednost.

Jose: To su ipak Englezi

Trener Madriđana Jose Mourinho objasnio je zašto je njegova momčad prvih 15 minuta nakon isključenja izgledala mlako na travnjaku.

– Moji igrači pomislili su da će lako napuniti mrežu Tottenhama. Tek nakon razgovora u poluvremenu počeli su igrati onako kako ja želim. U tih drugih 45 minuta Spursima jednostavno nismo dali disati. I nakon utakmice rekao sam im da još nismo u polufinalu. Engleze se nikad ne smije podcijeniti.

Komentara 8

Avatar Glina74
Glina74
19:06 06.04.2011.

Halo Biliću na kojoj si ti utakmici bio

OB
-obrisani-
20:02 06.04.2011.

slažem se biliću da je čorluka bio odličan ,a li u ocijeni do 10

HR
hrvatin
19:04 06.04.2011.

Bilicu bolje da vec jednom prestanes pametovati i pricati gluposti jer se vidi na terenu koliko je tvoja taktika uspjesna.Modric je los igrac i to je jedina istina,a Corluka je bio dobar jer je dobar igrac.To je sva mudrost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije