Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan razlog

Bilić iživcirao predsjednika Genclerbirglija: Da sam mu ja šef, odmah bi dobio otkaz!

Slaven Bilić
Foto: REUTERS/Marko Djurica
16.11.2014.
u 14:18

Cavcav je odlučio uvesti reda u svom klubu pa će tako kažnjavati igrače svog kluba s 13.500 eura za nošenje brade

Predsjednik turskog prvoligaša Genclerbirglija İlhan Cavcav smatra da nogometaši i treneri ne bi smjeli nositi brade. Tražio je od predsjednika Turskog nogometnog saveza da se to počne kažnjavati, ali je ovaj to odbio. 

No, zato je Cavcav odlučio uvesti reda u svom klubu pa će tako kažnjavati svoje igrače s 13.500 eura za nošenje brade.

- U pravilniku našeg kluba postoji točka koja kaže da nogometaš mora biti svima primjer. Imam 80 godina i brijem se svaki dan. Što je to u turskom nogometu? Jesi li ti polaznik škole za imame ili sportaš? Trebaš biti uzor mladima, rekao je Cavcav pa naveo loše primjere: igrača Bešiktaša Olcayja Sahana, Fenerbahčeova vratara Volkana Demirela i veznjaka Galatasarayja Selcuka Inana, ali i Slavena Bilića.

- I trener Bešiktaša Slaven Bilić nosi bradu. Da sam ja predsjednik tog kluba ne bih ga zadržao ni minutu. Ovo su ljudi koji moraju biti primjer mladima.

>>Pogledajte kako je Slaven Bilić izgubio živce u Beogradu

Komentara 19

Avatar gusjenica
gusjenica
15:45 16.11.2014.

Ne komentiram njegov stav o bradonjama, to je njegova stvar. Što se mene tiče, Bilić izgleda kao da mu nisu sve daske na broju. Jedno je imati bradu , a sasvim drugo izgledati kao klošar. On, za mene, upravo tako izgleda !

MA
mastermind
17:33 16.11.2014.

Po čemu se svi muškarci trebaju brijati?? Pa nije nas Bog zaludu stvorio s dlakama, ta nisam žensko da bih trebao biti gladak ko curica. Mrš budaletino poremećena.

KU
kublajkhan
18:27 16.11.2014.

A zašto bi se čovjek obrijao? Svakodnevno brijanje je velika glupost! Nije mi zapravo jasno kakva je to osoba koja je to postavila kao prihvatljivi standard? Vjerojatno mazohist ili žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije