Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Bilić isključen, uvjerljiv poraz Sportinga

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
17.04.2010.
u 20:17

Hrvatski napadač Sportinga iz Gijona Mate Bilić neće po dobrome pamtiti dvoboj 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Seville.

Naime, njegova je momčad teško poražena na gostovanju kod Seville na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu s 3-0, a tijek utakmice uvelike je usmjerio bivši napadač Hajduka koji je isključen već u 32. minuti.

Prvi je žuti karton Bilić zaradio već u 22. minuti nakon prekršaja nad Julienom Escudeom, a drugi samo deset minuta kasnije nakon nepotrebnog prekršaja nad Fernandom Navarrom. U trenucima isključenja Sevilla je već vodila 1-0 golom Kanoutea iz osme minute, a brojčanu je nadmoć oplodila još dvama golovima, Luisa Fabiana (u 53.) i Cale (80.) i tako barem privremeno prestigla Mallorcu na četvrtom mjestu na ljestvici, posljednjem koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

Zanimljivo je kako je Sporting u ovoj utakmici zaradio čak 10 žutih kartona, a posljednji je sučev zvižduk dočekao s devet igrača budući je u 79. minuti isključen Jose Angel.

Primera, 33. kolo:

Sevilla – Sporting Gijon 3-0 (Kanoute 8, Fabiano 53, Cala 80)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije