Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Bilić doveo Jonesa iz Schalkea, Taarabt u Milanu

Slaven Bilić
Ivana Ivanović/PIXELL
30.01.2014.
u 19:19

Seydoua Keitu, bivši igrač Barcelone, vraća se u Španjolsku. Igrač koji je posljednju sezonu odradio u Kini potpisao je do kraja sezone za Valenciju

Slaven Bilić, bivši hrvatski izbornik, danas trener turskog Beşiktaşa potpisao je ugovor s 32-godišnjim defenzivnim veznjakom Jermaineom Jonesom.

Budući da mu je ugovor sa Schalkeom vrijedio samo do kraja aktualne sezone, Beşiktaş ga je platio samo 200.000 eura, a ugovor je potpisan na šest mjeseci, s mogućnošću produljenja do 2016. godine.

Seydoua Keitu, bivši igrač Barcelone, vraća se u Španjolsku. Igrač koji je posljednju sezonu odradio u Kini potpisao je do kraja sezone za Valenciju.

Adel Taarabt novo je pojačanje Milana. Veznjak koji je dosad bio član QPR-a, prvi dio ove sezone proveo je na posudbi u Fulhamu gdje je u 16 utakmica zabio jedan gol.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije