Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedna tri boda

Bilić došao do prve pobjede u sezoni pred krcatim Olimpijskim stadionom

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.08.2016.
u 19:02

Tore je prošao po lijevoj i ubacio, a na drugoj vratnici visoko je skočio Antonio i zabio za pobjedu.

West Ham Slavena Bilića došao je do prve pobjede u novoj sezoni. Na Olimpijskom stadionu slavio je protiv Bournemoutha sa 1:0 i upisao prve bodove.

Čekičari su bili nešto bolji od gostiju, ali do bodova su stigli prilično teško. Mučili su se se do pred sam kraj i tek tada uspjeli riješiti pitanje pobjednika. Na ruku im je išlo to što igrač Bournemoutha Arter u 77. minuti dobio drugi žuti karton pa su sve karte mogli baciti u napad, a to im se isplatilo u 85. minuti susreta.

Tore je prošao po lijevoj i ubacio, a na drugoj vratnici visoko je skočio Antonio i zabio za pobjedu. Mogli su gosti izjednačiti u sudačkoj nadoknadi, ali vratar West Hama Adriano sjajno je obranio pokušaj Kinga, a u nastavku akcije sjajno je reagirao i branič Reid. U kontri je Bilićeva momčad mogla zabiti i drugi gol, ali je Calleri u situaciji jedan na jedan pucao pokraj gola.

Bilić je na kraju susreta podignuo ruke visoko u zrak i slavio pobjedu. Iako nije bilo sjajno, tri boda će se pamtiti, kao i činjenica da je dobio prvu prvenstvenu utakmicu na novom stadionu.

Komentara 4

AL
alexije
19:56 21.08.2016.

Ima osoba koje mrze druge iz osobnih razloga.

DU
Deleted user
08:51 22.08.2016.

utakmica je bila loša. Bilić je igrao bunker protiv ekipe koja će ispasti iz lige.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:33 21.08.2016.

trenerski blefer došao do pobjede na svom terenu tek nakon što je protivnik igrao dobar dio tekme sa igračem manje.... Pobjeda posve nezaslužena, ali to je on... Srećom već je provaljen i od strane uprave kluba pa je dobio ugovorr samo na godinu dana. Ako ostane, neće biti bolje plasiran od 10.og mjesta, a ja osobno očekujem da će već ne zimu biti cipeliran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije