Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTING

Bilić: Cilj je i dalje opstanak

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
09.11.2009.
u 10:42

Nakon deset odigranih utakmica u španjolskom nogometnom prvenstvu momčad Sporting Gijona, hrvatskog napadača Mate Bilića, zauzima sedmo mjesto ljestvice.

U vrlo se ugodnoj situaciji, nakon što su ostvarili po četiri pobjede i remija, nalazi Sporting, no napadač tog kluba i hrvatske nogometne reprezentacije inzistira na tome da klupski ciljevi postavljeni pred početak sezone ostanu jednaki.

- Nama je zadatak ostanak u ligi, a momčad koja ima vjere u sebe, može to i ostvariti - tvrdi Bilić, junak susreta protiv Espanyola koji je pogotkom u trećoj minuti postavio konačnih 1-0 za svoju momčad, a piše La Nueva España.

- Osvojili smo tri važna boda protiv jakog protivnika u teškim uvjetima na kišom natopljenom terenu. Pogodak nije slučajan, takve smo akcije uvježbavali, a srećom, lopta je nakon mojega udarca ušla u gol - dodao je Bilić kojeg očekuje okupljanje hrvatske reprezentacije pred prijateljski susret “vatrenih” i Lihtenštajna u Vinkovcima.

- Nadam se da će sve proći u najboljem redu, a nadam se i daljnjem pozivu u reprezentaciju jer bi to značilo da mi i u Sportingu ide dobro - zaključio je hrvatski napadač koji je ove sezone postigao tri pogotka u Primeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije