Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u Puli

Bilić: Česi će biti prava provjera za utakmicu s Gruzijom

bilic
Duško Marušić/PIXSELL
08.02.2011.
u 14:05

Slaven Bilić dosad Pulu nije pamtio po dobrom. Naime, tu je 1998. godine uoči Svjetskog prvenstva ozlijedio kuk. A često je u ovaj grad na samom zapadu Hrvatske dolazio na rehabilitacije

U srijedu će pokušati skinuti te uroke, Hrvatska i Češka igrat će pripremni ogled na novom stadionu Aldo Prosina (koji je rasprodan, 9500 gledatelja) od 17.45 sati.

- Česi su jedna od većih reprezentacija s kojima igramo u posljednje vrijeme, sjajni su tehničari, igraju lijepo za oko, pa se nadam da ćemo svi zajedno uživati - rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

Otkrio je i koji je cilj ove utakmice:

- Po mnogim procjenama, a tako razmišljamo i moj stožer i ja, utakmica s Gruzijom u Tbilisiju 29. ožujka mogla bi biti ključna na putu prema Euru 2012. Gruzija igra također dosta tehnički, ima tu dosta ruske škole pa je nama dvoboj s Česima zapravo prava provjera - zaključio je Bilić.

Hrvatska bi u srijedu trebala igrati u ovom sastavu: Runje - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Vukojević, Rakitić - Iličević, Eduardo, Kranjčar - Kalinić (Petrić).

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:29 08.02.2011.

Najbolje sportske prognoze, odličan niz: http://vaha-tips.blog.hr/

OB
-obrisani-
22:08 08.02.2011.

P ne mogu vjerovati..gdje je tu vodeći golgeter Bundeslige... Manđukić?Čovjek igra{istini za volju igra ali nije još gol dao} u životnoj formi za Wolfsburg a on ga ignorira!Svašta!

VI
visio
15:47 08.02.2011.

kako mi je gadan s ovom bradurinom...ko izbornik srbije i čačaka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije