Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ZADOVOLJAN

Bilić boysi pobijedili Bračane 8:1

Reprezentacija Brač (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/9
29.05.2011.
u 20:21

Bila je to prava fešta u Postirama, malenom bračkom mjestu od tisuću i pol stanovnika.

Hrvatska reprezentacija u sklopu priprema za utakmicu s Gruzijom odigrala je prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Brača i pobjedila sa 8:1 (4:0). Oko stadiona našlo se preko dvije tisuće gledatelja. Pogotke su postigli Mandžukić u 16. i 73., Ćorluka u 26., Jelavić u 30., Eduardo u 38., Tomečak u 69., i Perišić u 84. i 90. minuti. Jedini gol za reprezentaciju Brača postigao je Mate Eterović iz jedanesterca u 50. minuti.

Bilić je započeo s postavom Runje – Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić – Vukojević, Modrić – Mandžukić, Eduardo, Perišić – Jelavić i prema svim procjenama to je sastav koji će započeti dvoboj s Gruzijom. U drugom poluvremenu igrala je postava Pletikosa – Vrsaljko, Schildenfeld, Šimunić, Bartulović – Badelj, Perišić – Tomečak, Vukušić, Mandžukić – Kalinić. Slaven Bilić može biti zadovoljan ozbiljnim pristupom naših igrača, još više s tim što se nitko nije ozlijedio. U Postirama se davne 1996. godine na sličnoj utakmici teško ozlijedio Mario Stanić i umjesto u Englesku otišao je na operaciju križnih ligamenata. Sudario s vratarom reprezentacije Brača Nenom Bilićem, koji je u ovoj utakmici bio izbornik.

Valja još napomenuti da se od suđenja oprostio Mirko Jakšić, bračka nogometna legenda. Inače, Bračani su u prvom dijelu nekoliko puta zaprijetili, ni Gruzija neće Hrvatskoj stvoriti toliko prigoda, ali Runje je u nekoliko navrata bio uspješniji od odličnog napadača reprezentacije Brača Mate Eterovića. Nisu igrali ozlijeđeni Klasnić, treći vratar Tomić, a Petrić je napustio pripreme i otišao u Njemačku. Reprezentaciji se još imaju priključiti Lovren, Dujmović, a stigao je Manuel Pamić.

– Dobili smo što smo htjeli. Važno je da se nitko nije ozlijedio. Zaključili smo prvi dio priprema za Gruziju. Oni koji su započeli će i istrčati protiv Gruzije, a u uskom krugu kandidata su i Dujmović i Lovren koji se još trebaju priključiti - kazao je Slaven Bilić.

Komentara 3

DU
Deleted user
08:10 30.05.2011.

Ozrene , jesi ti bio na utakmici... ili , što je sa uvredama igračima sadašnjim i bivšim igračima dinama kako pišu sportske novosti... , jel toga bilo ili nije. Mene osobno kao dinamovog navijača to ne smeta , dapače ,, sve dok se u dalmaciji budu vređali dinamovi igrači , znači da je (kao što i je) dinamo visoko na tablici , puno više (mislim na broj bodova) od hajduka. Neće biti dobro kad im budu pljeskali , znači da je hajduk iznad dinama , ali za sada je to još uvijek u sferi bajki !!!!!!

MA
Majur
10:28 30.05.2011.

Sramota kako su izvizdani bivsi igraci dinama od dijela navijaca....primitivno do boli....bilo bi lijepo da hajdukovci kojih ima na forumu kad treba pljuvati po svemu sto ima veze sa dinamom...sad se OGRADE i OSUDE takve primitivce...

Avatar cluesblues
cluesblues
14:52 30.05.2011.

a gdi ce se ogradit od samih sebe - vjerojatno ce i dudu slusat hukanje na poljudu - repku treba prebacit negdje u slavoniju - kao prvo tam su ljudi zasluzili gledat repku, a uz to su i najobjektivniji ii ne \"cude\" se ljudima druge boje koze i shvacaju da kad igra repka nijsu vise bitne klubske boje jer svi igraci nose kockasti dres.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije