Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kikboks

Bilandžić predsjednik Hrvatskoga kickboxing saveza

'kickboxing'
''
06.12.2010.
u 21:31

Nakon niza sukoba u čelništvu Hrvatski kickboxing savez dobio je novo vodstvo. Za novog predsjednika izabran je Tomislav Bilandžić, član Kickboxing Kluba Sveti Duh Osijek.

Dopredsjednici su Marko Žaja (Pit Bull Split) zadužen za tvrde discipline i Zoran Cicvara (Tigar Karlovca) zadužen za tatami-discipline. Direktor reprezentacije je Leonardo Komšič, član Kickboxing Kluba King iz Poreča, a glavni tajnik Srđan Špirk iz Zagreba.

Izvarendna skupština održana je u Karlovcu, a od 61 pristiglog delegata novi je predsjednik za idući četverogodišnji mandat dobio povjerenje njih 35. Izabrani su i drugi čelni ljudi saveza i reprezentacije.

Izbornici su postali Joško Sunara iz Šibenika za full contact, Igor Ivošević iz Rijeke za low kick, Style Siniša Andrijašević iz Solina za K-1, Dražen Šalković iz Popovače za semi contact te za light contact Željko Derdić iz Jastrebarskog.

Osobe ovlaštene za zastupanje Hrvatskog kickboxing saveza su predsjednik Tomislav Bilandžić i glavni tajnik Srđan Špirk.

HKBS u Hrvatskom olimpijskom odboru zastupat će predsjednik Tomislav Bilandžić, a predstavnik Saveza u WAKO federaciji je potpredsjednik Marko Žaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije