Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVRNUTA PRIČA

Bila u krevetu s dvojicom nogometaša, a intimne fotografije procurile na bizaran način

POOL / UEFA - Match de football "RB Leipzig vs Atletico Madrid" - 1/4 de finale de UEFA Ligue des Champions à Lisbonne
Pool UEFA via Bestimage/PIXSELL
22.12.2020.
u 13:44

Cijela je priča posebno nezgodna za Diega Costu koji je ranije igrao u Engleskoj. Ovaj je 32-godišnjak oženjen te ima dvoje djece.

Diego Costa i Gabriel Jesus, ofenzivci Atletico Madrida i Manchester Cityja, našli su se u središtu neobičnog skandala koji je objavio britanski tabloid The Sun.

Costa i Jesus spavali su s istom djevojkom, a sada su intimne fotografije javno objavljene. Pronađene su na neobičan način, bile su u Bibliji.

Naime, The Sun tvrdi da je Bibliju u humanitarne svrhe donirala jedna djevojka čije je objašnjenje bilo da joj se "prijatelj želi riješiti nekih stvari".

Nije poznato kada su fotografije nastale pa se tako ne zna ni jesu li se Costa i Jesus u isto vrijeme družili s djevojkom. Cijela je priča posebno nezgodna za Diega Costu koji je ranije igrao u Engleskoj. Ovaj je 32-godišnjak oženjen te ima dvoje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije