Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajduk - hsv 3:3 (video)

Bijeli složni: Kad smo ovakvi protiv HSV-a, ne bojimo se Dinama

Hajduk HSV (1)
Foto: Pixsell
1/12
14.07.2010.
u 22:22

Najavio je Stanko Poklepović, da će publika na Poljudu u novoj sezoni gledati bolji Hajduk. Ako je suditi po ogledu s HSV-om, ili barem većem dijelu prijateljskog susreta, obećanje će i ispuniti.

Najavljivao je Stanko Poklepović da protiv HSV-a njegova momčad neće dobiti pet, šest komada. Ne samo što je ispunio obećanje nego je splitska publika mogla biti zadovoljna remijem (3:3). Jer, odavno na Poljudu nije gostovala tako jaka momčad. No, jasno je da će Špaco za željenu "kompoziciju momčadi" još puno toga morati napraviti. Prvi čovjek Hajdukove struke nije bio zadovoljan posebno jednim segmentom igre svoje momčadi.

– Nisam zadovoljan količinom trke. Ne znam zašto je momčad tako reagirala, možda je to bilo zbog vremenskih uvjeta. Jedino je u tom segmentu zadovoljio Duje Čop. Vezni red, posebno Andrić i Ljubičić, nije dobro zatvarao, baš kao ni stoperski par Buljat, Maloča. Zadovoljan sam Sharbinijem koji se čak i u obranu vraćao. Ibričić? Pa standardno je bio dobar – kazao je Stanko Poklepović.

I baš je Špaco apostrofirao ključne igrače sinoćnjeg sraza na Poljudu. Dvaput je poentirao Senijad Ibričić, oba puta majstorski. Prvi put nakon solo prodora u 4. minuti, a drugi put s bijele točke prodao je "Panenku".

I možda bi sve bolje završilo za Splićane da u drugom poluvremenu nije proigrao Pitroipa, veznjak koji je bio glavni razlog zašto su gosti izborili remi. Hajdukovi igrači bili su zadovoljni igrom koja je, po njihovu mišljenju, bila odlična uvertira za subotnji sraz u Superkupu s Dinamom.

– Kad smo se mogli suprotstaviti HSV-u, nemamo se zašto plašiti Dinama – složni su bili tići.

Spomenuo je Špaco i Anasa Sharbinija koji je prisilio Rozenhala na autogol, imao je nekoliko odličnih prodora, no isto tako pokazao je i sebičnost zbog koje pati mladi Čop.

– HSV je bolji protivnik od Dinama i nadam se da ćemo to i dokazati našom igrom i pobjedom u subotu u Zagrebu – istaknuo je Anas Sharbini.

Ključne riječi

Komentara 14

US
U srcu
11:30 15.07.2010.

za 35 godina zagrebački agregatz slavi 100 godina postojanja a u goste im dolazi moskovska lokomotiva ili dinamo još nije odlučeno, jesu sanjali barcelonu ali..........maminjo

MI
mirUsvijetu
22:37 14.07.2010.

Sa 15 tisuća gledatelja došlo se na 10...U ove dvije utakmice Dinama i Hajduka vidjeli smo više golova nego nakon prve polovice svjetskog prvenstva. Dobra uvertira za Superkup...

US
U srcu
08:10 15.07.2010.

prošle sezone od 4 utakmice protiv dinama hajduk je dobio tri i jedna neriješena dakle dinamo u zadnjih 10 utakmica čak je jednom pobijedio hajduk esad kako dinamo napravi 20 bodova 1 lokomotiva, zagreb, sesvete,zaprešić 6 bodova u prvenstvu gradaa zagreba i zagrebačke županije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije