Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet juniorskog HNL-a
Povratak na članak

Donosimo odgovor na vječno pitanje: Tko ima bolji pomladak Hajduk ili Dinamo

Bivši Wengerov pomoćnik Boro Primorac podigao je Hajdukovu školu, talenti opet sve češće odabiru Poljud, Dinamo više nema 'monopol'

Komentari 6

DU
Deleted user
20:47 24.05.2020.

Bili tići hehehehe.Pa Dinamo je 10 puta ispred Hajduka po svemu.Smiješna usporedba i umjetno podizanje polumrtvog magarca.

VL
KA
karlodrago
21:48 24.05.2020.

Lak dgovor ,tko ima bolje rezultate u zadnjih dest godina ima bolji pomladak.

VL
SS
sokac sa drave
11:14 25.05.2020.

Trenutno bolji podmladak od hajduka imaju Osijek,velika gorica,lokomotiva ,varazdin i koprivnica.Tu novi trener nemoze puno uciniti jer definicija rada glasi :Rad je svrsishodna kontinuirana djelatnost covjeka usmjerena ka odredjenom cilju.Kod hajduka bi dao naglasak na kontinuirani rad pon znoja ia i ljubavi mukotrpno svaki Bozji dan.

VL
AP
andjelko.paljevic
15:29 25.05.2020.

Navijam za Dinamo, ali iskreno me zanima kada će novinari Večernjeg Jutarnjeg ili nekog drugog portala i novina prestati raditi usporedbe Hajduka i Dinama ili nekog drugog Hrvatskog kluba. Kada će prestati raditi mržnju između navijača, jer za svaki nered,, za svaku mržnju navijačkih skupina u 70% slučajeva glavni krivac su novinari, koji ne navijaju niti za jedan klub u Hrvatskoj već za Zvezde ili Partizan, a u njima je tolika ljubomora, toliko su jadni kao i njihovi voljeni klubovi da rade mržnju među navijačima.

VL
Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:31 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

VL
Avatar MargaretIA97
MargaretIA97
22:42 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.