Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk u ofenzivi

Bijeli dovode Budana i vraćaju Vejića

Igor Budan
Antonio Bronić
19.05.2010.
u 10:10

Na sjednici Nadzornog odbora bijelih, kao velika želja, spomenut je i Mario Budimir koji je u grčkom Ergotelisu stekao status vrhunskog napadača.

Ozbiljno su u Hajduku zagrizli i žele stvoriti respektabilnu momčad za sezonu u kojoj se, na stoti rođendan svog kuba, žele osladiti naslovom prvaka Hrvatske i ostaviti trag u Europi.

Pohod na Europu

Zna se da bijeli žele dovesti Ermina Zeca, koji ima unosniju ponudu turskog Gençlerbirligija, a nakon sjednice Nadzornog odbora kao veliko pojačanje iskristaliziralo se ime bivšeg reprezentativca Igora Budana, napadača Palerma. U Hajduku, naravno, šute, smješkaju se, tek je član NO-a Ivica Livaja dobacio:

– Idemo u pohod na Europu.

A Budan je tek otišao na odmor, iznenadio ga je naš poziv.

– Ne znam ništa o želji Hajduka, imam važeći ugovor s Palermom. U svakom slučaju, godi mi zainteresiranost Hajduka, ali ništa ne bih govorio, jer sam ugovorom vezan uz Palermo. Imao sam problema s ozljedama, ali sam ovom sezonom zadovoljan, osjetio sam da sam bitan igrač, a postigli smo povijesni rezultat – kazao je Budan, koji je ove sezone 29 puta nastupio u Serie A i postigao pet pogodaka, između ostalih i Juventusu.

Nasmijao se kad smo ga pitali kolike su šanse da dođe u Hajduk. Naime, talijanski mediji već su pisali da Palermo ne računa na njega u novoj sezoni.

– Vidjet ćemo, tek me čeka razgovor s predsjednikom kluba. U ovom poslu je sve moguće, nikad ne recite nikad – kazao je Budan.

Buljat na prodaju

Uz Budana, na sjednici NO-a je kao moguće pojačanje sopmenut i Mario Budimir. Hajduk ga se prije tri godine olako odrekao, a Budimir je u grčkom Ergotelisu stekao status vrhunskog napadača, i za njega se zanima nekoliko klubova iz liga petice. U ovoj sezoni u 24 utakmice postigao je šest pogodaka.

Inače, bijeli su obavili krug pregovora s Hrvojem Vejićem, koji je pristao na smanjenje ugovora. Vejić bi trebao biti priključen prvoj momčadi, a na prodaju su Jurica Buljat i Boris Pandža.

– Nešto se događa, ali ne želimo još izlaziti u javnost s time – kazao je šef Hajdukova stručnog stožera Ivica Šurjak kada smo ga pitali za Vejićev status.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:11 19.05.2010.

\"....stekao status vrhunskog napadača.U 24 utakmice postigao 6 golova! Maršiću ,razumiješ li se ti u nogomet uopće?

KA
Kamikaza747
10:35 19.05.2010.

Hajduk opet mjenja komplet momčad. Ja mislim da niste trebali ništa mjenjati samo dovesti zeca i sad eventualno budana i imali bi jako dobru momčad a sad je rubil već prešal, dobro za skoku ima zamjene i u slučaju ibričićevog odlaska imate dosta jako dobrih igrača da ga zamjene samo ste trebali pravog napadača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije