Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA POTVRDA
Povratak na članak

BiH dobila novog izbornika, ovo je nasljednik Roberta Prosinečkog

Bajević je dobio jednoglasnu podršku, a u savezu kažu da "predstavlja najbolje rješenje" za BiH u utakmicama doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo.

Komentari 1

BL
blekpanther
17:34 21.12.2019.

Nekad je bio grijeh ne otici na Velezove utakmice i ne viditi tadasnji trio BMV, a ni ostali nisu bili za baciti! Ali tada su krade odredivale prvake, a Velez je vjecito bio zrtva tih namjestaljki, jednomZvezda jednom Hajduk a nesto kasnije Sarajevo jer je Velez morao izgubiti u Tuzli da se spasi Sloboda. A oda su Velezu namjestali kup da malo umire savjest! A sada ti Dusko zelim i srecu i uspjeh sa BiH iako Zmajevi nisu izabranici mog srca!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.