Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO U-21

Bezidejni Srbi izgubili od Austrije, mali vatreni otvaraju prvenstvo u utorak

Luka Jović
Foto: DPA/Pixsell
1/3
17.06.2019.
u 21:45

U polufinale će se plasirati prvoplasirane reprezentacije iz svake od tri skupine te najbolja od tri drugoplasirane reprezentacije

Reprezentacija Austrije pobijedila je Srbiju s 2-0 (1-0) u utakmici 1. kola skupine B Europskog prvenstva za nogometaše do 21 godine, koja je u ponedjeljak odigrana na stadionu Nereo Rocco u Trstu.

Vodeći pogodak za Austrijance postigao je Wolf u 37. minuti, a konačnih 2-0 iz slobodnog udarca postavio je Horvath u 78. minuti.

Pogotku Horvatha prethodilo je isključenje Jovanovića, koji je crveni karton dobio zbog toga što je startom na Wolfa isprovocirao lom desne potkoljenice austrijskog nogometaša.

U polufinale će se plasirati prvoplasirane reprezentacije iz svake od tri skupine te najbolja od tri drugoplasirane reprezentacije.

U utorak će prvu utakmicu u skupini C odigrati hrvatski nogometaši, a od 18.30 sati na stadionu u San Marinu suparnik im je Rumunjska. U Ceseni će od 21 sat igrati Francuska - Engleska.

>>> Pogledajte što je rekao Zlatko Dalić nakon Tunisa

Komentara 2

DU
Deleted user
06:25 18.06.2019.

"bezidejni srbi" slomili nogu austrijskom igracu. i jos protestirali sto su dobili crveni. bas bezidejno je pridjev koji opisuje takvo ponasanje.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
02:59 18.06.2019.

Wolf ( vuk ) im zabio prvi a Horvat ( jaooo ) drugi 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije