Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Molba

Kapetan uveo red u svlačionicu, suigrači ostali bez teksta

Hanno Behrens
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
02.11.2018.
u 09:08

To će nam ponovno vratiti moć - istaknuo je Hanno Behrens

Kapetan Nürnberga Hanno Behrens odlučio je uvesti malo reda u svlačionicu. Uoči utakmice 10. kola njemačke lige Nürnberg igra kod Augsburga, a Behrens je od suigrača zatražio da se suzdrže od seksa.

Naime, pred Nürnbergom su dvije važne utakmice, a pozitivnim rezultatima mogli bi na tablici pobjeći iz opasne zone.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

- Svi se trebaju naspavati i dobro jesti, te ostaviti žene nekoliko dana na miru - kazao je kapetan Nürnberga.

To bi trebalo pozitivno utjecati na momčad koja ove sezone teško osvaja bodove.

- To će nam ponovno vratiti moć - istaknuo je Hanno Behrens.

Kapetan Nürnberga nije otkrio hoće li provjeravati što njegovi suigrači rade u slobodno vrijeme.

Komentara 1

KU
kupatilo
11:39 02.11.2018.

Glup komentar da gluplji nemoze biti.Prvo sex moze samo posluziti dase covjek dobro osjeca i rastereceno pruzi sve najbolje i uziva.A bez sexa a zbog nogometa imati glavu opterecenu nikako nemoze pomoci.Druga stvar a najgluplja je to stoje on to trazio jer nato nema pravo a vrhunac gluposti je vasa izjeva dase nezna dalce to on i provjeravati.Na koji nacin da provjerava.Da bude u svim spavacim sobama svoih suigraca ito istivremeno i cjelo vrijeme i kadbi mu to ko i dozvolio.Pa nisu ti nogometasi novinari VL da u spavacu sobu primaju i kolege ili daim mozda kolega spava sa zenom umjesto njih.Kojiste vi debili.To nebi napisao ni Mujo iz Doboja.Sory Mujo.Jer dati je neko branio Fatu nebi bilo zoliko viceva o tebi i Fati.Tako dasi iti kao izmisljeni lik u svrhu vica pametniji od ovih nazovimo in novinara ili vinara bolje receno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije