Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog virusa

Bez prvaka Hrvatske! PPD nakon 28 godina ostaje bez trofeja!

16.04.2020.
u 23:01

Najveći gubitnik ove sezone tako bi bila Gorica koja je bila prva u osnovnom dijelu Premijer lige. Računali su Goričani da će sljedeće godine u Europu, ali izgleda da će ih u tom naumu zaustaviti koronavirus

Sve više europskih zemalja okončalo je rukometna prvenstva. Hrvatski rukometni savez konačnu odluku donijet će krajem tjedna, a od velikih i jakih liga prvenstvo su završili Poljaci, Mađari, Francuzi, Slovenci...

Izgledi da se Prvenstvo Hrvatske odigra su jako, jako mali.

Jer, ne treba zanemariti činjenicu da od trenutka kada bi rukomet dobio zeleno svjetlo do odigravanja prvih utakmica mora proći najmanje mjesec dana, koliko bi trajale pripreme, jer igrači svih hrvatskih klubova su bez pravog treninga otkako je uvedena karantena. Nakon što HRS proglasi kraj sezone, ove godine nećemo imati prvake Hrvatske ni u muškoj ni u ženskoj konkurenciji. To znači da PPD Zagreb nakon 28 uzastopnih naslova ove godine neće osvojiti naslov.

Kapetan PPD-a Zlatko Horvat ove godine neće podignuti trofej. Da se barem odigralo koje kolo Lige za rukometnog prvaka Hrvatske jer Savez bi tada mogao na temelju tih nekoliko kola proglasiti prvake, kao u odbojci, no nije odigrano baš nijedno kolo Lige za prvaka. Dakle, jedina opcija je da nema prvaka te da nema ispadanja iz lige.

Savez će odrediti koji će naši klubovi igrati u Europi, i to na temelju rezultata iz prošle sezone. Tako bi u Ligi prvaka igrao PPD Zagreb, a u Ligi Europe Nexe i Dubrava. Najveći gubitnik ove sezone tako bi bila Gorica koja je bila prva u osnovnom dijelu Premijer lige. Računali su Goričani da će sljedeće godine u Europu, ali izgleda da će ih u tom naumu zaustaviti koronavirus. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije