Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECESIJA Kriza i u Osijeku

Bez premija unatoč rušenju Hajduka

07.04.2009.
u 09:04

Po džepu nogometaši Osijeka dobiju manje-više redovito. Posljednji put jesenas nakon blamaže u kupu u Unešiću kad su klupsku blagajnu popunili sa po tri tisuće eura svaki. No u džep ide malo teže.

Makar su u posljednje dvije utakmice otkinuli bodove i Dinamu i Hajduku. Premijama se, kako i predviđa pravilnik kluba, mogu nadati tek ako se nalaze iznad petog mjesta. S druge strane, nije tajna da u Wilsonovoj ugovorne obveze prema igračima poslovično znaju kasniti, a što je nedavno priznao i predsjednik kluba Branimir Glavaš. I Gradski vrt je ušao u recesiju.

– Bit ću iskren da iskreniji ne mogu biti. Financijsko stanje u klubu je teško, međutim mi od obaveza prema igračima ne bježimo. Odgovorno tvrdim da nitko neće biti zakinut ili prevaren. Klub će izvršiti sve obveze koje ima – kazao je Glavaš, koji prvu priliku da klub stane na stabilne financijske noge vidi u skoroj pretvorbi, a koja bi do početka ljeta trebala ući u završnu fazu.

Uostalom, i svlačionici će biti lakše pratiti europske ambicije svoga predsjednika i prolongiranu reviziju ovosezonskih planova bez minusa na računima.

Priliku da popune blagajnu u Gradskom vrtu možda bi mogli i nenadano dobiti. Naime, izaslanstvo nizozemskog Feyenoorda u nedjelju je pratilo mladog osječkog napadača Ivana Miličevića.

Poruka na majici 
za djevojku odbojkašicu
Poslije izvedenoga kaznenog udarca i postignutoga prvoga gola za Cibaliju, strijelac Željko Malčić dotrčao je do zapadne tribine vinkovačkog stadiona i gledateljima pokazao bijelu podmajicu s brojem osam.

Kako doznajemo, poruka na podmajici namijenjena je njegovoj djevojci Ana-Mariji Leko, igračici Ženskog odbojkaškog kluba Cestorad. Pogađate, ona nosi dres s brojem 8.

Najbolji izvođač slobodnih udaraca u PHNL-u
Nakon postignutih golova Hajduku i Dinamu, Tomislav Pavličić stekao je epitet najboljeg izvođača slobodnih udaraca u HNL-u. I Subašić i Butina bili su posve nemoćni nakon što je sijevnula Pavličićeva ljevica i prebacila živi zid.

Tomislav je zabio pet pogodaka ove sezone, od čega tri plavima i bijelima! No, u nedjelju se prvi put dogodilo da je postigao gol a da njegova momčad nije osvojila ni bod.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije