Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodski superheroji

Bez prekida trčali 12 sati, prešli više od 100 kilometara

Ultramaraton
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
27.05.2018.
u 12:59

Unatoč ne baš povoljnim vremenskim uvjetima, vrućini i jakom suncu, trkači su bez prekida trčali šest, odnosno čak 12 sati od gradskih bazena prema Sportsko-rekreacijskom centru Poloj

Sedamdesetak ultramaratonaca sudjelovalo je na prvoj međunarodnoj utrci "Superheroj Mazator" u Slavonskom Brodu, jedinstvenoj sportskoj manifestaciji kakva se rijetko viđa na ovim prostorima. 

Unatoč ne baš povoljnim vremenskim uvjetima, vrućini i jakom suncu, trkači su bez prekida trčali šest, odnosno čak 12 sati od gradskih bazena prema Sportsko-rekreacijskom centru Poloj. Na dužoj relaciji pobijedio je Marko Bičanić, inače student kineziologije i trener u zagrebačkoj Školi trčanja "Trčaona", koji je za 12 sati pretrčao čak 110,8 kilometara.

Ultramaraton
1/6

U "klub 100" upisali su se i drugoplasirani Dario Ivanagić s pretrčanih 100,7  te treći Duško Štrbac sa 100,35 kilometara. Na šest sati slavila je Ines Jozić s pretrčanih 61 kilometar u ženskoj te Izidor Vuković sa 64,15 kilometara u muškoj konkurenciji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije