Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U HAJDUKU
Povratak na članak

Bez navijača više nema važnih odluka za Hajduk

– Mi smo stvarno otišli korak naprijed u odnosu na sve navijače u Europi. S Tommyjem je potpisan ugovor na deset godina i u tom razdoblju moramo mu platiti 35 milijuna kuna za dionice, svaku godinu 3,5 milijuna kuna. Tvrtka Tommy bila je izuzetno korektna u razgovorima, istaknuli su da neće inzistirati na rokovima – kazuje nam Ivan Rilov,

Komentari 4

MA
Magnificus
08:58 19.10.2016.

hoće li ti uzorni navijači glasati "čakijom" koju su opjevali na prošloj utkamici kad je hajduku poklonjen penal za pobjedu?!?

VL
LO
lokvalemon
03:38 19.10.2016.

o jadne BUDALAŠTINE.ko.kokoš u čoravo pozdrav od Bibinjca

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:35 19.10.2016.

Bez navijača više nema zbrinjavanja, snabdjevanja ili crtanja svastike u Hajduku.

VL
BR
braveheart11
06:07 19.10.2016.

uzeli dionice a da nisu platili niti kune ..... kapa do poda....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.