Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNA DOMINACIJA

Bez Messija i Neymara PSG stigao do pete pobjede u petoj prvenstvenoj utakmici

Reuters
11.09.2021.
u 19:25

Dvostruki strijelac za PSG bio je Ander Herrera (20, 31), a po jedan gol dali su Kylian Mbappé (55) i Idrissa Gueye (65).

Nogometaši Paris Saint Germaina nastavili su pobjednički niz u francuskom prvenstvu upisavši i petu pobjedu u isto toliko susreta. U subotu su na domaćem terenu svladali Clermont 4:0 i to bez pomoći Messija i Neymara, koji su dobili poštedu zbog reprezentativnih obveza.

Dvostruki strijelac za PSG bio je Ander Herrera (20, 31), a po jedan gol dali su Kylian Mbappé (55) i Idrissa Gueye (65). 

Vodeći PSG ima 15 bodova, slijedi Angers sa 10 i utakmicom manje, a Clermont i Lorient imaju po 8. Večeras u derbiju Monaco dočekuje Marseille

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije